Uitstapjes vlakbij Minigolf Amstelpark

Speeltuin Amstelpark

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Glij van de glijbaan en bewaar je evenwicht op de touwladders. Kom spelen in speeltuin Amstelpark!

gesloten, open van  1 februari t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.84km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

elke dag geopend 

Actie: Boek online je tickets

Strandzuid Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Strandzuid is de ideale strandlocatie: makkelijk bereikbaar, comfortabel en in gelegen in de leukste stad van Nederland.

gesloten, open van  2 mei t/m 28 september, van 11:00 uur tot 01:00 uur 

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

elke dag geopend 

De Mirandabad

amsterdam, Noord-Holland (1.05km)  -  Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

elke dag geopend 

Speelbos Gijsbrecht van Aemstelpark

amsterdam, Noord-Holland (1.21km)  -  Trek die oude laarzen aan en spring over de spannende stenen naar het eilandje. Maar pas op dat je geen natte voeten krijgt!

elke dag geopend 

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (1.24km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

doordeweeks geopend 

AkzoNobel Essential Art Space

amsterdam, Noord-Holland (1.26km)  -  Bezoek de AkzoNobel Essential Art Space voor bijzondere kunst en diverse tentoonstellingen. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak.

doordeweeks geopend 

Knijn Bowling en Restaurant

amsterdam, Noord-Holland (1.32km)  -  Knijn Bowling en Restaurant in Amsterdam is de plek voor een gezellig avondje bowlen en sfeervol dineren. Knijn biedt diverse arrangementen voor een feestje.

elke dag geopend 

Amstelsport

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  Lekker sporten in de buitenlucht, maar toch dicht bij de stad? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de ideale gelegenheid.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 41 28 93 09 

Sport en Spel voor kinderen in de Amsterdamse natuur

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  Stichting SIOE organiseert sportactiviteiten voor scholen en instellingen die met kinderen en groepen werken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 41 28 93 09 

Eindeloos jumpen bij Jumpsquare Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  In Jumpsquare Amsterdam is de sky the limit. Speel al jumpend een potje basketbal, maak sierlijke salto's en laat je vallen in een enorm luchtkussen. Hier jump je de hele dag!

elke dag geopend 

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (2.01km)  -  In Museum De Dagenraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (2.14km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

elke dag geopend 

Watersport bij Kanoschool.nl

wormer, Noord-Holland (2.26km)  -  Kanoschool.nl is niet voor watjes! Kanopolo, raften of probeer de waveski eens uit! Kanoën gebeurt in de grachten van Amsterdam, maar Kanoschool.nl kom je ook tegen op het strand.

elke dag geopend 

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.36km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

elke dag geopend 

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.38km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

elke dag geopend 

Comedytrain in Toomler

amsterdam, Noord-Holland (2.46km)  -  Lachen, gieren en brullen in de Toomler met komedianten als Henry van Loon, Daniël Arends, Najib Amhali en Ronald Goedemondt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Minigolf Amstelpark