Uitstapjes vlakbij Paintball Nijbroek

Tuinen De Roode Hoeve

nijbroek, Gelderland (2.68km)  -  Ontdek de sprookjesachtige Tuinen van De Roode Hoeve, rondom een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Wandel langs paden tussen wilde grassen, kleurrijke bloemperken, oude bomen en klimrozen. Of breng een bezoekje aan de pluktuin.

Kasteel De Haere

olst, Overijssel (3.08km)  -  Kasteel De Haere is gelegen tussen mooi onderhouden bossen en tuinen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en mooie feesten.

Burnside Cablepark

emst, Gelderland (5.13km)  -  Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

Museum Oud Keukengerei

olst, Overijssel (5.34km)  -  Museum Oud Keukengerei bevat de persoonlijke collectie keukenvoorwerpen van Frans Jansen. Zijn woonboerderij staat helemaal vol met de meest bijzondere oude keukenapparatuur, waar je soms het bestaan niet van weet.

Cross skaten en rolskiën

diepenveen, Overijssel (5.81km)  -  Ga cross skaten of rolskiën bij Buitensporen. Cross skaten (ook wel bekend als skiken) is skaten op luchtbanden met behulp van stokken, zodat je ook over bospaden en heuvels kan. Net als bij het echte langlaufen!

Het Borgelerbad

deventer, Overijssel (6.56km)  -  Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

De Koperen Ezel

epe, Gelderland (6.76km)  -  Bij Kinderboerderij De Koperen Ezel hebben ze wel vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

Skydive Teuge

teuge, Gelderland (6.86km)  -  Bij Paracentrum Teuge kun je om te ervaren wat een parachutesprong is, eerst een tandemsprong maken. Wil je echt verder in deze sport, volg dan springlessen.

Natuurspeelplaats Zuiderpret

den haag, Zuid-Holland (6.91km)  -  Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur. Hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (6.92km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

Klompenpad Schaverensepad

emst, Gelderland (6.98km)  -  Wandel op je dooie gemakje tien schitterende kilometers door de Emsterenk over het Klompenpad Schraverensepad. Ontdek het buitengebied van het Gelderse Emst, met zijn akkers, landgoederen en uitgestrekte bossen.

Poppodium het Burgerweeshuis

deventer, Overijssel (7.6km)  -  Geniet van een heerlijke avond uit bij het karakteristieke poppodium het Burgerweeshuis. Ga los op een te gek concert van een bekende artiest, betreed de dansvloer in het weekend of geniet van gratis livemuziek op woensdagavond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Paintball Nijbroek