1

Uitstapjes vlakbij Streekmuseum...

Recreatiecentrum De Staver

sommelsdijk, Zuid-Holland (1.04km)  -  In Recreatiecentrum De Staver is heel veel te doen. Zo is er een zwembad, twee sportzalen én bowlingbanen. Ook kun je hier goed een feestje geven.

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (4.13km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Faunapark Flakkee

nieuwe-tonge, Zuid-Holland (4.59km)  -  Maak kennis met allerlei verschillende soorten dieren in Faunapark Flakkee, zoals uilen, herten en kangoeroes.

Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

den haag, Zuid-Holland (6.48km)  -  *Door het hele land op leuke locaties!* Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.

Theetuin De Bongerd

herkingen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Het mooiste terras van Zuid-Holland is te vinden in theetuin De Bongerd. Hier kunnen bezoekers heerlijk thee drinken tussen de bloemen in Herkingen.

Bowling Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (7.23km)  -  Kies de beste bal, blijf voor de streep en houd je oog op de kegels. En... gooien maar! Op naar een spare of een strike bij Bowling Hellevoetsluis.

Stadsmuseum Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (7.45km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van Hellevoetsluis. In het Stadsmuseum vind je allerlei voorwerpen die door de eeuwen heen werden gebruikt in het dagelijks leven.

Kaasboerderij Van Schaik

stellendam, Zuid-Holland (7.7km)  -  Bij Kaasboerderij Van Schaik leer je hoe kaas gemaakt wordt. Er zijn vele zuivelproducten te koop, waaronder diverse ambachtelijk kazen. Van jong tot overjarig, met kruiden, 20+, 30+ en 35+.

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland (8.4km)  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (8.61km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Historyland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.59km)  -  Ga op avontuur door eeuwenoude geschiedenis in Historyland. Bibber in de IJstijd tussen de mammoeten, onderzoek als wetenschapper fossielen en klim in een gevechtshelikopter. Historie komt hier tot leven!

Non-stop plezier bij overdekt speelparadijs Adventuredome

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.76km)  -  Duik in de Soft Play Area, ga lekker spelen met lego of speel een potje glow in the dark midgetgolf. Wil je liever naar buiten? Dat kan! Spring op de tokkelbaan, speel piraatje op het piratenschip of aai geiten en schapen bij de dierenweide.

Zwembad 't Zuiderdiep

stellendam, Zuid-Holland (10.06km)  -  Zwembad 't Zuiderdiep is een subtropisch zwemparadijs en heeft zowel een binnen- als een buitenbad. Leuk voor een dagje uit met het hele gezin!

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (10.27km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Streekmuseum Goeree-Overflakkee