Uitstapjes vlakbij Het Museum voor de Oudere...

Design Museum Brussels

brussel, Brussel (4.05km)  -  Plastic bedden, plastic cactussen. Wat vind jij: kitsch of kunst? Stap binnen in het Design Museum en ontdek het zelf! Het Brussels Design Museum is gewijd aan het design van de twintigste eeuw en van vandaag de dag.

Atomium

brussel, Belgie (4.16km)  -  Als je in Brussel bent móet je het Atomium eigenlijk wel gezien hebben. De bekende zilveren bollen zijn het symbool voor Brussel en België. Neem een kijkje hoe ze er van binnen uitzien!

Mini-Europe

brussel, Brussel (4.18km)  -  In deze miniversie van Europa kun je heel Europa binnen twee uur bekijken, dankzij de meer dan 350 gebouwen en de animaties.

Brussels Expo

brussel, Belgie (4.19km)  -  In Brussels Expo is altijd wel iets te beleven. Dit evenementencomplex herbergt een groot aanbod aan cultuur, shows en ontspanning.

Delirium Café

brussel, Brussel (8.84km)  -  Delirium Café is een echt Belgisch biercafé, wereldwijd bekend door de vele soorten bier. Op dit moment zijn ze zelfs wereldrecordhouder voor het meeste bier op de lijst: 3162 biertjes in huis.

Beursschouwburg

brussel, Belgie (8.9km)  -  De Beursschouwburg biedt podium aan jong talent op allerlei gebied. Kom langs voor een verrassend avondje film, muziek, literatuur of een expo.

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel (8.98km)  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Het Warandepark

brussel, Brussel (9.05km)  -  Het Warandepark is het oudste park van Brussel. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren in de speeltoestellen, terwijl ouders genieten van de mooie omgeving en de overblijfselen van de mooie geschiedenis.

Mode en Kant Museum

brussel, Brussel (9.17km)  -  Avondjurken, mantels, korsetten en vooral heel veel prachtig kant. De uitgebreide collectie van het Mode en Kant museum geeft een overzicht van de mode van de West-Europese burgers van de 18e eeuw tot nu. Het Mode en Kant museum is het enige...

experience.Brussels

brussel, Belgie (9.41km)  -  Naast experience.brussels zetelt de Brusselse Regering. Maar je kunt ook binnenkijken in dit imposante gebouw en in de tentoonstelling zien wat er speelt in Brussel. Laat je verrassen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Museum voor de Oudere Technieken