1

IJsboerderij De Meulenhorst

ommen, Overijssel (4.46km)  -  Geniet van heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs bij De Meulenhorst en neem Het Koepad om alle interessante plekjes van de boerderij te zien.

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (4.76km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (5.95km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (6.23km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

Groepsaccomodatie De Ossenkamp

hellendoorn, Overijssel (6.32km)  -  In Groepsaccommodatie De Ossenkamp slapen groepen tot dertig personen. Het verblijf ligt vlak bij het dorp Hellendoorn. In de omgeving zijn diverse attracties.

Spa, Wellness & Fitness bij Beerze Bulten

beerze, Overijssel (6.8km)  -  Ultiem ontspannen, dat kan bij het Spa, Wellness & Fitness van Beerze Bulten. De diverse sauna's, uitgebreide fitnessruimte en de intieme beautysalon zorgen voor een unieke behandeling vol aandacht en ontspanning.

Zorgboerderij Aan 't Zandeinde

lemele, Overijssel (6.9km)  -  Aan 't Zandeinde is een echte kijk-, doe- en zorgboerderij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de stal en de kleine biggetjes te knuffelen,

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (7.2km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (7.5km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (7.54km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (7.82km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Bungalowpark Hoge Hexel

hoge hexel, Overijssel (8.08km)  -  Bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het mooie Twentse landschap. Dit kleinschalige park ademt luxe en gemoedelijkheid.

Uitkijktoren Ommen

ommen, Overijssel (8.21km)  -  Klim op de uitkijktoren van Ommen en bewonder het landschap vol heide en bossen. De toren is 18 meter hoog.

Bostheater Ommen

ommen, Overijssel (8.22km)  -  Midden in het bos bij de de Besthemerberg vind je het grootste openluchttheater van Nederland: Bostheater Ommen.

Historisch Museum Vriezenveen

vriezenveen, Overijssel (8.27km)  -  Wat hebben één van de grootste branden in de Nederlandse geschiedenis, het (inter)nationaal bekende ondergoed van Jansen en Talinus en de grootste bankroof in Nederland met elkaar te maken?

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (8.66km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

Veenmuseum Vriezenveen

westerhaar-vriezenveensewijk, Overijssel (8.97km)  -  Hoe leefden de veenarbeiders vroeger, en waar gaven ze hun geld aan uit? Ontdek het verhaal van veen en turfsteken in Veenmuseum Vriezenveen.

Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel (9.12km)  -  Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

Aquaventura Slidepark

hellendoorn, Overijssel (9.12km)  -  Kriskras lopen ze door elkaar, die glijbanen in Aquaventura Slidepark! Waag je op één van de spectaculaire banen en zoef naar beneden!

Recreatieplas Het Lageveld Wierden

wierden, Overijssel (9.32km)  -  Recreatieplas Het Lageveld in Wierden is een fijne plek om te ontspannen en te sporten voor jong en oud. Kinderen ravotten lekker op het brede zandstrand en in de plas, terwijl ouders genieten van het zonnetje.

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (9.43km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark De Lourenshoeve