Uitstapjes vlakbij Panoramacamping Colmont

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (1.36km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Molen Op de Vrouweheide

voerendaal, Limburg (1.44km)  -  Op de top van de Mingelsberg is al vanaf kilometers ver de hoogst gelegen windmolen van Nederland zichtbaar: de molen Op de Vrouweheide.

elke dag geopend 

Domein Aldenborgh

eys, Limburg (2.93km)  -  Godendrank. Levenselixer. Wijn speelt door de eeuwen heen een grote rol als het om genieten gaat. Zo ook bij Domein Aldenborgh.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 10 35 00 70 / +31 (0)6 14 70 00 70 

Airtrust Ballooning

heerlen, Limburg (3.17km)  -  Ontdek Limburg of Noord-Brabant in vogelvlucht met Airtrust Ballooning. Geniet van het weidse uitzicht en de rust. Opstapplekken in verschillende regio's.

elke dag geopend 

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (3.32km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

elke dag geopend 

Nostalgische treinrit over de Miljoenenlijn

simpelveld, Limburg (3.84km)  -  Waan je terug in de tijd wanneer je een leuke treinrit maakt met de stoomtrein door het Zuid-Limburgse heuvelland. Reis mee en beleef een nostalgisch gevoel!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenplaats Kasteel Wijlre

wijlre, Limburg (3.88km)  -  Geniet van de drie hectare tuinen rondom het 17e eeuwse Kasteel Wijlre en van de kunstwerken in het Hedge House.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowling & Partyhoeve De Aar

heerlen, Limburg (4.01km)  -  Bowling & Partyhoeve De Aar staat garant voor een gezellige avond bowlen op moderne banen in combinatie met lekker eten en drinken!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Wijnproeverijen bij Vino a Casa

gulpen, Limburg (4.5km)  -  Gek op wijn maar geen idee wat je nou eigenlijk zit te drinken? Ontdek alle wonderen van wijn tijdens een wijnproeverij aan huis. Je proeft allerlei soorten en komt een hoop te weten!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 96 09 38 

Party & Bowlingcentrum Schin op Geul

walem, Limburg (4.69km)  -  Bij Party & Bowlingcentrum Schin op Geul ben je zo een dagje zoet. Gooi alle kegels om op de bowlingbaan, vermaak je in de indoor speeltuin met ballenbak en glijbanen of kom een lekker hapje eten.

elke dag geopend 

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (4.72km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

's zondags gesloten 

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (4.74km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Clip 'n Climb Parkstad

kerkrade, Limburg (4.85km)  -  Gewoon klimmen te saai? Dan is Clip 'n Climb Parkstad iets voor jou! Hier vind je 27 unieke klimwanden waarbij ervaring met klimmen niet vereist is.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Jumpsquare Kerkrade

kerkrade, Limburg (4.85km)  -  Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie, Jumpsquare Kerkrade heeft het allemaal!

elke dag geopend 

Gulperberg

gulpen, Limburg (4.86km)  -  De Gulperberg - ook wel Gulpenerberg - bij Gulpen geeft een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland.

elke dag geopend 

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (4.89km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

elke dag geopend 

Het Nederlands Mijnmuseum

heerlen, Limburg (4.94km)  -  Wie wil weten hoe de Nederlandse mijngeschiedenis verliep, moet naar het Nederlands Mijnmuseum. Bekijk mijnwerkgereedschap als mijnlampen en afbouwhamers.

's maandags gesloten 

Indoor speelparadijs Kinderstad Heerlen

heerlen, Limburg (4.97km)  -  Rennen en ravotten bij Kinderstad Heerlen! Ga waterfietsen, draai in de rondte op de draaimolens en spring naar hartelust op de springkussens. Helemaal spannend: de achtbaan en de waterglijbaan.

elke dag geopend 

Quatro Cinema

heerlen, Limburg (4.99km)  -  Een gezellig avondje film kijken met de familie, en feestje voor de kinderen, of een zakelijke bespreking: Quatro Cinema Heerlen leent zich voor allerlei activiteiten.

elke dag geopend 

Filmhuis De Spiegel

heerlen, Limburg (5.1km)  -  Filmhuis De Spiegel ligt in het centrum van Heerlen en biedt een afwisselend programma van films en workshops.

elke dag geopend