1

Uitstapjes vlakbij Landgoed de Biestheuvel

E3 Strand

eersel, Noord-Brabant (3.37km)  -  Genieten op het strand: dat kan bij het E3-Strand. Leg je handdoek op het warme zand en neem een verfrissende duik!

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (4.28km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in een dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

Jump XL Eersel

eersel, Noord-Brabant (4.77km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jump XL in Eersel en verken alle uitdagende attracties. Ontdek de metershoge Jump Tower, waag de sprong en maak een zachte landing op BigAirBag.

Groepsaccommodatie De Roerdomp

westelbeers, Noord-Brabant (5.77km)  -  Groepsaccommodatie De Roerdomp in Westelbeers is een kampeerboerderij die ruimte biedt aan wel 220 personen. Er zijn vijf afzonderlijke verblijven te huur.

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (5.84km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ontsnap uit de escape room.

Flying Bowling Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (6.61km)  -  Bowlen is al jaren een populaire sport en ook een leuk uitje voor jong en oud. Probeer het eens bij Flying Bowling in Veldhoven!

Speeltuin ASV d'Ekker

veldhoven, Noord-Brabant (6.98km)  -  Speeltuin d'Ekker is kleinschalig maar gezellig. De speeltoestellen staan op verschillende ondergronden. Dat maakt het extra leuk!

Speelbos De Konijnenberg

middelbeers, Noord-Brabant (7.08km)  -  In Speelbos De Konijnenberg wacht het avontuur. Ontdek de geheimen van het bos en kom lekker spelen! Klauter over bruggetjes om bouw met z'n allen een grote boomhut.

Recreatiepark TerSpegelt

eersel, Noord-Brabant (7.52km)  -  Recreatiepark Ter Spegelt is een vijfsterrenpark in Eersel. Gasten kunnen er zowel kamperen als een chalet huren. Voor kinderen zijn er veel activiteiten.

Speelboerderij De Hooiberg

bladel, Noord-Brabant (7.99km)  -  Speelboerderij De Hooiberg heeft een speelhal met glijbanen en uitdagende klimtoestellen. Buiten spelen de kinderen met skelters en springen op de trampolines. Vaders en moeders kiezen ondertussen vast iets lekkers van de menukaart.

Speelbos 't Slingerpedje

bladel, Noord-Brabant (8.01km)  -  Slingeren aan het slingertouw, kliederen met de waterpomp of klimmen in de klimbomen. In Speelbos 't Slingerpedje is het genieten geblazen!

Outdoorkarting De Landsard

eindhoven, Noord-Brabant (8.14km)  -  Karten in de Brabantse buitenlucht bij Outdoorkarting De Landsard. Hier wordt racen geleerd op een uitdagend circuit.

Speeltuin Kabouterdorp

veldhoven, Noord-Brabant (8.2km)  -  Kabouterdorp Veldhoven heeft naast een speeltuin ook een midgetgolfbaan. De kids kunnen zich hier voor een euro een hele poos vermaken!

Speeltuin Kabouterdorp

veldhoven, Noord-Brabant (8.2km)  -  Kinderen spelen onbezorgd in speeltuin Kabouterdorp. Zwevend, klimmend en glijdend vliegt de dag voorbij!

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (8.34km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Recreatiepark De Achterste Hoef

bladel, Noord-Brabant (8.55km)  -  In het hart van de Brabantse Kempen ligt De Achterste Hoef, een vijfsterrencamping en recreatiepark voor het hele gezin. De camping is zeer luxe en in de omgeving is vooral veel natuurschoon.

Regimentsverzameling Prinses Irene Brigade

oirschot, Noord-Brabant (9.49km)  -  De Regimentsverzameling van de Prinses Irene Brigade brengt persoonlijke verhalen van soldaten tot leven. Hier vind je een verzameling persoonlijke eigendommen die de geschiedenis vertellen van deze oude brigade uit Oirschot.

Museum de Sigarenmaker

bergeijk, Noord-Brabant (9.77km)  -  Kom naar Museum de Sigarenmaker en ontdek alles over het oude ambacht van het maken van sigaren!

De Flaestoren

esbeek, Noord-Brabant (10.01km)  -  Wandel je een weg omhoog op De Flaestoren en geniet op 22 meter van een mooi uitzicht over natuurgebied de Flaes.

Holland Art Gallery

eindhoven, Noord-Brabant (10.12km)  -  De Holland Art Gallery is een toegankelijke galerie met kunstwerken voor ieder interieur.

Evoluon Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (10.86km)  -  Is het een ruimteschip? Nee, het is het Evoluon! Hier neem je een kijkje in de toekomst en pak je met wat geluk een reisje door de tijd mee.

Uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren

reusel, Noord-Brabant (11.17km)  -  Beklim uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren in Reusel en ontdek de bijzondere toren aan de rand van Nederland, omringd door een prachtig, bosachtig gebied.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed de Biestheuvel