Uitstapjes vlakbij Camping 't Zand

RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (3.81km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het mooie Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (5.36km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Recreatiepark Ponderosa

ulicoten, Noord-Brabant (5.51km)  -  Op recreatiepark Ponderosa geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin. Kleine kinderen, tieners en zelfs opa en oma kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (5.91km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen, weer of geen weer, lekker klauteren, schommelen, springen dansen of glijden. Met bijzondere speeltoestellen als trampolines, een voetbalkooi en een...

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (6.81km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Thermen Goirle

goirle, Noord-Brabant (7.15km)  -  Ontdek wat Thermen Goirle om het lijf heeft! Hier zijn onder meer kristalzout- en eucalyptuscabines, een Turks Stoombad en een whirlpools te vinden.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (9.99km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarthistorisch cultuurgoed. De spullen in de collecties vertellen het verhaal van de vliegbasis en hoe dit past binnen de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en militaire...

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

molenschot, Noord-Brabant (10.01km)  -  In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vlinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (10.1km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant (10.4km)  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant (11.37km)  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (11.67km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping 't Zand