The Gaming Factory Tilburg




The Gaming Factory Tilburg

Houd je wel van een spelletje? Dan haal je je hart op bij The Gaming Factory, gevestigd in een oude ijzergieterij in Tilburg. In deze toffe arcadehal met een oppervlakte van maar liefst 1500m2 speel je meer dan 100 spelletjes voor jong en oud. Of je nou meer van de schietspelletjes bent of van een oldschool potje flipperen, je verveelt je geen moment!

Arcade games

Wanneer je entree hebt betaald, kun je vervolgens onbeperkt gamen. Dat wil zeggen dat je alle arcade games gratis kunt spelen, zoveel je wilt! Neem plaats achter het stuur voor een racespelletje, dans de benen uit je lijf of neem het tegen elkaar op tijdens een spannend potje airhockey. Ben je meer van de bordspelletjes? Die vind je aan de bar. Kun je meteen een verfrissend drankje en iets te happen bestellen.

Arrangementen

Jezelf verliezen in al die toffe games is natuurlijk gaaf, maar samen spelen is nóg leuker. Daarom heeft The Gaming Factory allerlei groepsarrangementen. Met al die spelletjes zit er voor iedereen wel iets tussen. Vier je kinderfeestje (inclusief een hapje en een drankje), schoolreisjes (tegen een gereduceerd tarief) en bedrijfsuitjes (met saté-menu of steengrillen na afloop).

The Gaming Factory Tilburg in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.thegamingfactory.nl

The Gaming Factory Tilburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.