1

Uitstapjes vlakbij Camping Roosdunen

Parachutespringen boven Ameland

ballum, Friesland (0.29km)  -  Bekijk de Waddenzee en het eiland Ameland vanaf grote hoogte met een tandemsprong uit een vliegtuig!

geopend, 's maandags gesloten 

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

ballum, Friesland (0.62km)  -  Beklim de vuurtoren van Ameland, mountainbike over het strand of kanoën in de branding. Ontdek het eiland met vrienden, collega's of de hele familie. Ameland Actief bezorgt je het mooiste dagje uit!

elke dag geopend 

Ameland Rondvluchten

ballum, Friesland (0.77km)  -  Naast een rondvlucht boven Ameland, biedt Ameland Rondvluchten ook rondvluchten aan boven andere waddeneilanden en het Friese kustgebied.

elke dag geopend 

Vakantieverblijven op Ameland

ameland, Friesland (0.79km)  -  Ameland-site.nl heeft een zeer divers aanbod van recreatieverblijven op Ameland. Deze variëren van een camping tot een luxe huis in de duinen.

elke dag geopend 

Groepsherberg De Witte Reep

hollum, Friesland (1.89km)  -  Gezellig op stap met een hele groep? Groepsherberg De Witte Reep is een heerlijk verblijf en biedt onderdak aan 96 mensen. In de directe omgeving bevindt zich één van de mooiste natuurgebieden van Ameland.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer - BoerenBed Boerderij Ameland

ameland, Friesland (2.79km)  -  Ga helemaal terug naar de basis met een boerderijvakantie. Word wakker in een luxe tenthuisje met uitzicht op de dijk, duinen en op de weide waar de schapen of paarden grazen.

elke dag geopend 

Parc Koudenburg

hollum, Friesland (2.85km)  -  Kom een weekendje of een midweek logeren in de rustige duinen van Ameland. De vakantiehuisjes van Parc Koudenburg liggen aan de rand van een ongerept natuurgebied.

elke dag geopend 

Golfbaan Ameland

hollum, Friesland (3.04km)  -  18 holes spelen of kennis maken met het golfen: Golfbaan Ameland is voor iedereen. Hier golf je midden in de natuur!

elke dag geopend 

Vakantiepark Boomhiemke

hollum, Friesland (3.42km)  -  Vakantiepark Boomhiemke ligt op Ameland: het eiland met bos, hei, duinen en strand. Het park heeft veel luxe voorzieningen, zoals een sauna en bowlingbaan.

elke dag geopend 

Cultuur-historisch Museum Sorgdrager

hollum, Friesland (3.44km)  -  Beleef de historie van het prachtige Friese Waddeneiland Ameland in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager.

elke dag geopend 

Maritiem Centrum Abraham Fock

hollum, Friesland (3.53km)  -  Leer alles over het redden van mensen op zee. Hoor prachtige verhalen en navigeer door het Maritiem Centrum Abraham Fock.

elke dag geopend 

Molen De Verwachting

hollum, Friesland (3.81km)  -  Neem een kijkje in koren- en mosterdmolen 'De Verwachting', een hoge molen in het Amelandse Hollum.

's zondags gesloten 

Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren

hollum, Friesland (4.02km)  -  Lekker uitwaaien op Ameland en daarna genieten van een pannenkoek bij Onder de Vuurtoren. De jutterspannenkoek is een echte specialiteit!

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vuurtoren van Ameland

hollum, Friesland (4.19km)  -  De Vuurtoren van Ameland zie je al vanuit de verte staan! Beklim de 55 meter hoge toren en bekijk de verschillende exposities.

elke dag geopend 

Bunkermuseum Ameland

hollum, Friesland (4.52km)  -  De uitgegraven keukenbunker op Ameland neemt je mee naar een tijd waarin de Duitsers de dienst uitmaakten op het eiland. Hoewel de meeste zomerhuisjes werden afgebroken, wist het zomerhuisje Donax zich staande te houden.

elke dag geopend 

Beachclub The Sunset

hollum, Friesland (4.89km)  -  Bij Beachclub The Sunset, met een fantastisch uitzicht op strand en zee, zorgt de zeebries voor verkoeling. Bij koud weer gaat het haardvuur aan.

elke dag geopend 

JT-Miniworld - TIJDELIJK GESLOTEN

nes, Friesland (5.01km)  -  Stap in een minitiatuurwereld bij JT-Miniworld in Ameland. Treinen, auto's en huisjes in landschappen brengen een ode aan de modelbaan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 542 333 67 

Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

ameland, Friesland (5.45km)  -  Geniet van de natuur op waddeneiland Ameland. De rust merk je pas echt goed in de comfortabele vakantiehuizen van Metz. Kijk uit over de duinen, ontbijt in de heerlijke buitenlucht en geniet van een eigen sauna in je vakantiehuisje.

elke dag geopend 

Strandcamping Duinoord

nes, Friesland (5.62km)  -  Op het mooie waddeneiland Ameland ligt Camping Duinoord. De camping ligt aan het Noordzeestrand vlak bij het dorpje Nes.

geopend, elke dag geopend 

Korenmolen De Phenix

nes, Friesland (5.67km)  -  Neem een kijkje in de bekendste molen van Ameland. In deze molen wordt rogge geplet. De bakker maakt van de rogge het Amelander roggebrood.

geopend, 's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Roosdunen