Uitstapjes vlakbij Bungalowpark Jonckershof...

Strand in Oostende

oostende, West-Vlaanderen (7.29km)  -  Het gele zand aan de kust bij Oostende is een geliefde eindbestemming voor dagjesmensen. Geniet ook van het heerlijke strand aan de Noordzee.

Doornpanne - Hoge Blekker

koksijde, Belgie (10.25km)  -  Doornpanne - De Hoge Blekker is een uniek duingebied aan de West-Vlaamse kust. Hier vind je de hoogste duinrug van de hele Belgische kust en talloze zeldzame planten en insecten.

Mu.ZEE

oostende, West-Vlaanderen (10.94km)  -  Ontdek de verhalen van de rijke Belgische kunst in de 19e en 20e eeuw! Mu.ZEE laat je op een vrije en ongedwongen manier omgaan met kunst.

Kursaal Oostende

oostende, Belgie (11.2km)  -  Kursaal Oostende is een prachtig historisch gebouw. Centraal ligt de grote concertzaal waar de grootste sterren der aarde hebben opgetreden. Rondom de zaal vind je verschillende restaurants, loungebars en andere ontspanningsgelegenheden.

Oostendse Visserskaai

oostende, West-Vlaanderen (11.81km)  -  Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bungalowpark Jonckershof Westende