Uitstapjes vlakbij Charme Camping Hartje Groen

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (5.5km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (6.27km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalfje: je kunt heerlijk knuffelen met de dieren op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen en over de natuur.

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (6.95km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (8.05km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Recreatiegebied De Kuilen

langenboom, Noord-Brabant (8.32km)  -  In dit recreatiegebied kun je heerlijk ontspannen. Is het warm, neem dan een duik in de grote recreatieplas met buitengewoon schoon water of relax op het terras van het strandpaviljoen. Fiets- en wandelliefhebbers halen hun hart op aan de mooie...

Indoorski Uden

volkel, Noord-Brabant (8.35km)  -  Skiën op je t-shirtje, dat kan bij Indoorski Uden. Oefen in de verwarmde hal met skiën op de rollerbaan. Zo ga je gerust de wintersportvakantie tegemoet.

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (8.62km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

Bezoekerscentrum De Kuilen

mill, Noord-Brabant (9.12km)  -  Bezoekerscentrum De Kuilen toont de rijke verzameling fossielen die zijn gevonden in het aangrenzende natuurgebied. De Kuilen is archeologisch zeer interessant door de verschuivende aardlagen. Het centrum is vertrekpunt van wandel- en fietstochten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Charme Camping Hartje Groen