1

Uitstapjes vlakbij Bungalowpark Belterwiede

Watertoren Sint Jansklooster

sint jansklooster, Overijssel (1.52km)  -  De watertoren van Sint Jansklooster staat als een wachter in natuurgebied De Wieden. Al op leeftijd aan de buitenkant, maar binnenin nieuw en eigentijds. Beklim de toren en geniet van het uitzicht!

-in the spotlights-

Wandelen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.13km)  -  Wandel en fiets langs de vele grachten. Het is in Giethoorn niet alleen in de zomer genieten, maar zeker ook in de winter. Bewonder het pittoreske dorp in alle jaargetijden.

-in the spotlights-

Edelstenen Museum De Oude Aarde

giethoorn, Overijssel (3.34km)  -  Een uitstapje naar Edelstenen Museum De Oude Aarde is een steengoed idee. Bewonder de verzameling fossielen en mineralen, maar ook een terrarium met kaaimannen en schildpadden. Ontdek het in Giethoorn!

Smit's Paviljoen

giethoorn, Overijssel (3.46km)  -  Smit's Paviljoen heeft een terras en bootverhuur aan het meer. Hier kun je een leuke dag naar wens laten organiseren. Ga samen genieten van de gezelligheid en het uitzicht en verken de omgeving te fiets of per boot.

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (5.51km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

Schouwburg Ogterop Meppel

meppel, Drenthe (6.27km)  -  Schouwburg Ogterop biedt voor ieder wat wils: van theater en cabaret tot dans en toneel. Een voorstelling bijwonen in Schouwburg Ogterop is voor iedereen een bijzondere herinnering.

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (6.47km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

OERRR speelnatuur De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (6.47km)  -  Voel je als een oermens in OERRR speelnatuur De Wieden! Waar je je eigen hut bouwt, speelt met modder en water en net als in de oertijd op blote voeten over het blote voetenpad loopt. Hier kunnen alle kinderen, met en zonder beperking, samen spelen.

Intratuin Meppel

meppel, Drenthe (6.55km)  -  Zet de bloemetjes een heerlijk buiten en kom langs bij tuincentrum Intratuin Meppel. Intratuin Meppel verkoopt naast tuinbenodigdheden ook Roots.

Sloep varen in de Weerribben

zwartsluis, Overijssel (6.61km)  -  Achterover leunend in de zachte kussens of met de handen stevig aan het roer van een luxe sloep verkent iedereen de prachtige Weerribben-Wieden. Sloepverhuur Zwartsluis zorgt voor een ontspannen dagje op het water!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bungalowpark Belterwiede


-advertentiepositie-