Uitstapjes vlakbij Bungalowpark Belterwiede

Watertoren Sint Jansklooster

sint jansklooster, Overijssel (1.52km)  -  De watertoren van Sint Jansklooster staat als een wachter in natuurgebied De Wieden. Al op leeftijd aan de buitenkant, maar binnenin nieuw en eigentijds. Beklim de toren en geniet van het uitzicht!

open op zaterdag - soms geopend op donderdag 

Partyschip Giethoorn

giethoorn, Overijssel (2.28km)  -  Heerlijk genieten van de wateren rondom Giethoorn vanaf Partyschip Giethoorn, een van de beste varende accommodatie van Noordwest-Overijssel.

elke dag geopend 

Groepsuitjes in Giethoorn - Hollands Venetië

giethoorn, Overijssel (2.65km)  -  Families en bedrijven vinden een uitdaging in Giethoorn. Hollands Venetië organiseert oer-Hollandse arrangementen voor groepen.

elke dag geopend 

Varen, fietsen en heerlijk eten in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (2.99km)  -  Ontdek met een fluisterboot de prachtige natuur van De Wieden en stop met een gevulde picknickmand op een van de pittoreske eilandjes. Bij terugkomst bij restaurant De Grachthof staat de barbecue of een smakelijk diner klaar.

elke dag geopend 

Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus

giethoorn, Overijssel (3.02km)  -  Ervaar in de Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus hoe inwoners van Giethoorn vroeger leefden. Ga terug in de tijd en neem een kijkje in de pronkkamer, de bedstee of de karnkamer.

open op zondag, maandag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Wandelen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.13km)  -  Wandel en fiets langs de vele grachten. Het is in Giethoorn niet alleen in de zomer genieten, maar zeker ook in de winter. Bewonder het pittoreske dorp in alle jaargetijden.

elke dag geopend 

Varen met een fluisterbootje in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.24km)  -  Vaar met een fluisterstil bootje door het prachtige Giethoorn. Onder de bruggetjes door, op zoek naar de mooiste plekjes!

open op zondag, maandag, dinsdag en zaterdag 

Edelstenen Museum De Oude Aarde

giethoorn, Overijssel (3.34km)  -  Een uitstapje naar Edelstenen Museum De Oude Aarde is een steengoed idee. Bewonder de verzameling fossielen en mineralen, maar ook een terrarium met kaaimannen en schildpadden. Ontdek het in Giethoorn!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Pottenbakkerij Rhoda

giethoorn, Overijssel (3.36km)  -  Pottenbakkerij Rhoda maakt eigen keramiek. In de winkel is alles te bewonderen en vind je geschenken voor elke gelegenheid.

elke dag geopend 

Smit's Paviljoen

giethoorn, Overijssel (3.46km)  -  Smit's Paviljoen heeft een terras en bootverhuur aan het meer. Hier kun je een leuke dag naar wens laten organiseren. Ga samen genieten van de gezelligheid en het uitzicht en verken de omgeving te fiets of per boot.

elke dag geopend 

Café-Restaurant 't Vonder

giethoorn, Overijssel (3.53km)  -  Geniet van Het Groene Venetië bij restaurant 't Vonder in Giethoorn.

elke dag geopend 

Vier een familiedag of familieweekend in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (4.82km)  -  Vaar door het Venetië van het Noorden en ga picknicken op het eiland! Ga daarna de strijd aan tijdens een potje glowgolf, indoor lasergame of outdoor paintball. Giethoorn is meer dan water, dat bewijst Camping Herom.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Actief dagje uit met HistoMobil

giethoorn, Overijssel (4.88km)  -  In het pittoreske Giethoorn zorgt HistoMobil voor een actief dagje uit. Voor elk budget zijn er leuke activiteiten voor een familiedag of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (5.51km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

elke dag geopend 

Klimpark Hesselingen

meppel, Drenthe (5.51km)  -  Tokkelen, klimmen, klauteren en het parcours op grote hoogte bedwingen. Eng? Hoe gek je het maakt bepaal je zelf bij Klimpark Hesselingen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Pannenkoekenschip De Liberté

meppel, Drenthe (6.07km)  -  In het centrum van Meppel ligt een honderd jaar oude klipper afgemeerd: De Liberté. Ruige zeebonken zijn hier niet meer, maar wel heerlijke pannenkoeken.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Drukkerijmuseum Meppel

meppel, Drenthe (6.16km)  -  In het centrum van Meppel staat een monumentaal gebouw dat in 1995 omgedoopt is tot het Drukkerijmuseum. Beleef de drukkunst vanaf de prehistorie.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Zintuigentuin Zwartsluis

zwartsluis, Overijssel (6.19km)  -  Prikkelende zintuigen in de tuin van Albert Greveling. Ontdek de prachtige composities van kleuren, geuren en smaken.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bungalowpark Belterwiede