1

Uitstapjes vlakbij Rederij De Zuidwal

Zeilen met Spakenburgse botters

bunschoten-spakenburg, Utrecht (0.21km)  -  Zeilen op een echte Spakenburgse botter? Dat kan bij botter.nl. Verschillende arrangementen zijn mogelijk in combinatie met een vaartocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 41 14 11 / +31 (0)6 53 50 38 09 

Historische zeilevenementen met een botter op de voormalige...

bunschoten, Utrecht (0.22km)  -  Beleef een dag vol nostalgie aan boort van een authentieke botter op de voormalige Zuiderzee. Ga met familieleden, vrienden of collega's het water op om een heerlijk dagje te varen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 41 14 11 

Duik in de rijke historie van vissersdorp Spakenburg

bunschoten-spakenburg, Utrecht (0.28km)  -  Zeg je Spakenburg, dan zeg je klederdracht! Bekijk de mooiste klederdracht in Museum Spakenburg en ga terug naar het rijke boerenleven van deze regio.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Klederdracht- en Visserijmuseum

bunschoten, Utrecht (0.56km)  -  In het Klederdracht- en Visserijmuseum zijn 120 poppen te zien. Allemaal in de typisch Spakenburgse klederdracht.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 12 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (0.95km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

elke dag geopend 

Zwembad De Duker

bunschoten, Utrecht (1.93km)  -  Kom zwemmen bij zwembad De Duker! Waag een sprong van de duikplank of zoef via de waterglijbaan naar beneden.

's zondags gesloten 

Escape Room Nederland

bunschoten-spakenburg, Utrecht (2.82km)  -  Ontsnap binnen een uur uit een van de drie escaperooms. De oudste escaperoom van Nederland zet nog altijd de standaard.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stoomgemaal Hertog Reijnout

nijkerk, Gelderland (3.86km)  -  Midden in de polder Arkemheen ligt het stoomgemaal Hertog Reijnout. Kom tijdens de maaldagen en bewonder het stoomgemaal onder stoom!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Stoomgemaal Arkemheen

nijkerk, Gelderland (3.86km)  -  In de polder Arkemheen ligt een stoomgemaal en een bijbehorend bezoekerscentrum.

vandaag nog gesloten, geopend 4 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

bunschoten, Utrecht (4.38km)  -  Bij Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom in Bunschoten genieten bezoekers van een lekkere high tea, lunch of een ontbijt met streekproducten.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurgebied Delta Schuitenbeek & Vogelkijkhut

nijkerk, Gelderland (4.85km)  -  In het prachtige natuurgebied Delta Schuitenbeek vinden veel watervogels hun voedsel. Verken het gebied vanuit de vogelkijkhut.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Nijkerk aan Zee

nijkerk, Gelderland (5.7km)  -  Recreatiegebied Nijkerk aan Zee heeft verschillende ligstranden met uitzicht op de landelijke Veluwepolder. Heerlijk ontspannen!

elke dag geopend 

Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland

nijkerk, Gelderland (6.45km)  -  Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland is een ware ontdekkingsreis in een weids en oer-Hollands landschap.

elke dag geopend 

Club Tucan Game Club

amersfoort, Utrecht (6.83km)  -  Game on! Bij Club Tucan in Amersfoort ga je helemaal los met spectaculaire (VR) videogames van vroeger én nu!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Club Tucan Beachbar

amersfoort, Utrecht (6.83km)  -  Speel een potje jeu de boules of zing karaoke tussen de palmbomen in de Beachbar van Club Tucan. Geniet ondertussen van een heerlijke cocktail!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (7.12km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

's zondags gesloten 

Wintertuin Experience

baarn, Utrecht (7.53km)  -  Van een tropische kas tot een heuse experience! De Wintertuin Experience in Baarn herbergt een heerlijke overdekte theetuin en spannende escape games.

lang weekend (vr za zo) 

Oude Ambachten Atelier

nijkerk, Gelderland (7.84km)  -  Op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaars? Haast je naar het Oude Ambachten Atelier en ga aan de slag of laat iets maken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (7.93km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

elke dag geopend 

Pekingtuin

baarn, Utrecht (7.96km)  -  Kom relaxen en vogeltjes kijken in de Pekingtuin in Baarn. Inclusief speeltuin en restaurants.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rederij De Zuidwal