Uitstapjes vlakbij Merklappenmuseum

Golfbaan Echt-Susteren

susteren, Limburg (3.24km)  -  Golfbaan Echt-Susteren heeft een van de langste banen van Nederland. De baan is gebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties en is daarom een ideale baan voor snelle spelers.

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (3.46km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Museum van de Vrouw

echt, Limburg (3.63km)  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (4.23km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (6.29km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (6.44km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (6.69km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (8.74km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

Mariapark

sittard, Limburg (8.87km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (8.92km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

Toon Hermans Wandeling Sittard

sittard, Limburg (9.08km)  -  Sittard is de stad van cabaretier Toon Hermans. Met de Toon Hermans wandeling ontdek je Sittard door de ogen van Toon, en bezoek je de bijzondere plekken in de stad waar hij zijn tijd doorbracht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Merklappenmuseum