Uitstapjes vlakbij Vuurtoren Lemmer

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (2.58km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (4.02km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand zien ze er weer anders uit.

Museum Sloten

sloten, Friesland (7.3km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (7.89km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (8.78km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (9.27km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Pegasushof

bant, Flevoland (10.14km)  -  Met schaduwtuinen, vijvers en een terras dat uitkijkt over het polderlandschap is de moderne tuin op het Pegasushof een lust voor het oog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vuurtoren Lemmer