Uitstapjes vlakbij Vuurtoren Lemmer

Zeilen met de Koh-i-Noor

franeker, Friesland (0.27km)  -  Een zijn met de elementen. Dat beleeft de opvarende aan boord van het schitterende zeilschip Koh-i-Noor!

geopend op afspraak of bel +31 (0)514 56 60 00 

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (2.04km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

geopend van open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (2.58km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 511 58 443 

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (4.02km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Sloten

sloten, Friesland (7.3km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 2 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (7.89km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

elke dag geopend 

Vaartochten met paviljoentjalk in Friesland

sloten, Friesland (7.89km)  -  Ga het Friese Slotermeer op met een originele paviljoentjalk. Hijs de zeilen en vaar af met dit prachtige schip. Met een groep beleef je mooie momenten samen aan boord van 'Het Wakend Oog'. Een overnachting aan boord hoort ook tot de mogelijkheden.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vuurtoren Lemmer