1

Uitstapjes vlakbij Dreamflights ballonvaarten

Puzzelmuseum

joure, Friesland (2.97km)  -  In het Puzzelmuseum in Joure kun je zelf fanatiek aan de slag. Kom snel langs en ontdek alle puzzels, raadsels en breinbrekers.

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (3.1km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (4.02km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (4.9km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Speelbos Joure

joure, Friesland (6.21km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Ecokathedraal

mildam, Friesland (8.22km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

De Mariahoeve

terherne, Friesland (10.53km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dreamflights ballonvaarten