De Vries Indoor Karting

heerenveen, Friesland (0.2km)  -  Met een snelheid van 80 kilometer per uur razen de karts voorbij. Beleef het zelf bij De Vries Indoor Karting.

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (0.2km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Mountain Network Heerenveen

heerenveen, Friesland (2.04km)  -  Waag je op de klimwand bij Mountain Network Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion in sportstad Heerenveen kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.

Stadiontour Abe Lenstra Stadion

heerenveen, Friesland (2.24km)  -  Ontdek de verhalen van SC Heerenveen tijdens een stadiontour door Het Abe Lenstra Stadion. Kom op plekken waar je als gewone voetbalsupporter normaal niet komt!

Heerenveen Museum

heerenveen, Friesland (2.61km)  -  In het Heerenveen Museum kunnen bezoekers kennismaken met de cultuur en geschiedenis van de Friese hoofdstad.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (2.66km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (2.81km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Ecokathedraal

mildam, Friesland (3.59km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

Dreamflights ballonvaarten

oudehaske, Friesland (5.05km)  -  Dreamflights is een ervaren ballonvaartbedrijf. Opstartlocaties zijn in het noorden van het land. Zie het weidse Friese land voorbij trekken!

Help Boer Bart een handje mee op de speelboerderij

rotstergaast, Friesland (5.3km)  -  Glooiende weilanden, grazende koeien en spelen in de Friese natuur. Terug naar de basis! Op de speelboerderij van Boer Bart krijgt je dagje weg een boeren boost - en stiekem is het nog leerzaam ook. Help mee met klusjes en voel je een echte boer.

Monkey Town Wolvega

wolvega, Friesland (7.42km)  -  Klauter door de spannende gangetjes en tunnels. Monkey Town Wolvega is een heerlijke plek voor kinderen om zich helemaal uit te leven!

Fit & Fun Plaza Wolvega

wolvega, Friesland (7.42km)  -  Magisch bowlen, probeer uit het bij Fit & Fun in Wolvega! Of speel een potje lasergame en spring en stuiter op de trampolines. Dit entertainment center combineert verschillende activiteiten met culinaire arrangementen.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (7.66km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Puzzelmuseum

joure, Friesland (7.94km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

Museum Joure

joure, Friesland (10.26km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (10.75km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Bestel snel tickets met korting Beweeg je al klimmend en klauterend voort door de boomtoppen en trotseer verschillende hindernissen. Klimbos Avontuurlijk Paasloo is een spannend uitje voor beginnende en gevorderde klauteraars, dicht bij Nationaal Park Weerribben Wieden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Thialf Heerenveen