1

Uitstapjes vlakbij Posthuis Theater

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (0.93km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (2.61km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

Ecokathedraal

mildam, Friesland (5.28km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

Puzzelmuseum

joure, Friesland (6.02km)  -  In het Puzzelmuseum in Joure kun je zelf fanatiek aan de slag. Kom snel langs en ontdek alle puzzels, raadsels en breinbrekers.

Speelbos Joure

joure, Friesland (9.3km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Fit & Fun Plaza Wolvega

wolvega, Friesland (10.23km)  -  Magisch bowlen, probeer uit het bij Fit & Fun in Wolvega! Of speel een potje lasergame en spring en stuiter op de trampolines. Dit entertainment center combineert verschillende activiteiten met culinaire arrangementen.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (10.46km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (10.61km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (10.78km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Posthuis Theater