Uitstapjes vlakbij Museum Ton Schulten

Cremershuis

ootmarsum, Overijssel (0.06km)  -  Ben je een dagje in Ootmasum? Loop dan zeker even door de Marktstraat om het imposante Cremershuis (1656) te bekijken!

Oude Stadhuis

ootmarsum, Overijssel (0.07km)  -  Op het Marktplein, het middelpunt van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat het statige Oude Stadhuis. Dit gebouw werd in 1778 ontworpen door Egbert Schrader en is een van de meest opvallende rijksmonumenten van de stad.

Museum Het Drostenhuis

ootmarsum, Overijssel (0.17km)  -  In het Drostenhuis, in het centrum van Ootmarsum, is het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles in deze oude stadsboerderij uit 1750 is namelijk ingericht zoals het er eeuwen geleden uitzag.

Natuurgebied Hazelbekke

hezingen, Overijssel (3.18km)  -  Natuurgebied Hazelbekke krijgt tegenwoordig veel vrije ruimte om zich echt te ontwikkelen. Zo verandert het water nog steeds van plaats door erosie en sedimentatie!

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel (6.49km)  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland: De Kroezeboom. Deze eeuwenoude eikenboom was (en is) één van de meest heilige plekken van Twente.

De Twentsche Bloemenpluktuin

fleringen, Overijssel (6.81km)  -  Zelf een boeket plukken is veel leuker dan eentje kopen bij de bloemist! In de Twentsche Bloemenpluktuin in Fleringen mag iedereen een bosje bloemen plukken en kiezen uit de mooiste bloemensoorten.

Droste's Boerderijlodges

tubbergen, Overijssel (6.82km)  -  Snuif de sfeer op van het Twentse platteland en verblijf in een hippe Boerderijlodge van Droste's. Je vindt de vakantieverblijven in verschillende boerderijen rondom Tubbergen. De lodges zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben een...

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (6.96km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (7.49km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (7.58km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

Zwembad de Vlaskoel

tubbergen, Overijssel (7.68km)  -  Zwembad de Vlaskoel is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad bij Tubbergen doe je diverse activiteiten en kun je zwemmen in verschillende baden. Neem deel aan een variatie aan lessen en workshops, gegeven door ervaren...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Ton Schulten