1

Pannenkoekhoes De Stroper


-advertentiepositie-Pannenkoekhoes De Stroper

De Stroper bakt de lekkerste pannenkoeken die heerlijke geuren verspreiden door het bos. Soms nodigt hij zijn dierenvrienden uit om een hapje mee te eten. Heb jij ook zin in pannenkoeken? Ga eens langs, want De Stroper heeft altijd wel wat meel in huis voor een heerlijke maaltijd! Pannenkoekhoes De Stroper ligt in het schitterende hoevelandschap van Noordoost-Twente in De Lutte. Naast pannenkoeken, verzorgt De Stroper ook een aantal andere gerechten.

Voor mensen met een allergie biedt De Stroper speciale pannenkoeken aan zonder gluten, koemelk en eieren. Het Pannenkoekenhoes is ook erg leuk voor kinderen. Ze kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken, en spelen in de speeltuin. Daarnaast biedt Pannenkoekenhoes De Stroper diverse arrangementen aan voor kinderfeestjes. Dit is leuk te combineren met een huifkartocht, Adventure King Mountainbiketocht of een kindertocht van Natuurmonumenten.

Pannenkoekhoes De Stroper in De Lutte leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 9,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pannenkoekhoes.nl

Pannenkoekhoes De Stroper
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.