Beoordelingen Pannenkoekhoes De Stroper

Veranderd en niet ten goede
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27 juli 2021

Datum beoordeling: 16 augustus 2021

Reisgezelschap: met partner

Twee jaar geleden hebben we hier fantastische kaaspannenkoeken gegeten, met knapperige belegen meegebakken kaas. Deze keer had ik een bijna nog witte, dus niet gare, pannenkoeken met een plak jonge kaas erin en dat smaakte naar een taaie meegebakken schoenzool. Mijn man en mijn tante hadden ook een witte, niet gare, pannenkoek met heel veel rozijntjes erop, met de rozijnen was niks mis mee. Bediening was heel vriendelijk en de sfeer oké, maar in de keuken staat een niet al te beste kok.

Beoordeling gegeven door Lia Brandenburg.

Superleuk voor de kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-07-20

Datum beoordeling: 8 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Arrangement met tovenaars/heksen speurtocht en pannenkoeken eten gedaan met drie kinderen. Ze kregen een echte tovenaars/ heksen hoed en moesten erg leuke opdrachten doen. Daarna heerlijke pannenkoeken gegeten met een ijsje na. Ze kregen zelfs een mooi masker en een diploma. Het was erg goed verzorgd en ze waren erg vriendelijk. De kids hadden een topdag en wij dus ook. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Nicoline.

Vervelende ervaring
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Kerstvakantie

Datum beoordeling: 13 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij werden onprettig ontvangen door een dame die ons met regels bestookte ipv gastvrijheid. Wij zijn weggegaan. Jammer.johanna

Beoordeling gegeven door Johanna.