Uitstapjes vlakbij Dorpsmuseum De Kluis

Ponybar

gieten, Drenthe (2.21km)  -  Uitgaan in Gieten kan in de Ponybar, aan de Brink. Bijna iedere maand is hier livemuziek!

Magnuskerk

anloo, Drenthe (3.84km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (4.35km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (6.52km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (6.95km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (7.62km)  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (9.53km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe (9.75km)  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of bokjes: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe (9.98km)  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (10.19km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

Mammoetpad Borger

borger, Drenthe (10.62km)  -  Wat is hij groot! Langs Mammoetpad Borger kom je mammoeten tegen en voel je je even terug in de prehistorie. Een kort pad, dat leuk is om met kinderen te doen.

Natuurgebied Vijftig Bunder

midlaren, Drenthe (11.4km)  -  Omringd door bos bevindt zich in het Drentse Aa een mooi heidegebied. Hier is ook veel dop- en struikheide te vinden, net als valkruid, klokjesgentiaan en gevlekte orchis.

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (12.93km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dorpsmuseum De Kluis