Uitstapjes vlakbij Dorpsmuseum De Kluis

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (0.92km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Pinetum Ter Borgh

anloo, Drenthe (3.13km)  -  In het mooie Drentse landschap is het heerlijk wandelen. In Pinetum Ter Borgh zijn verschillende soorten coniferen te zien.

elke dag geopend 

Magnuskerk

anloo, Drenthe (3.84km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 20976887 

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (4.35km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

DX Adventurepark

gasselte, Drenthe (5.09km)  -  Drenthe leer je pas goed kennen in het DX Adventurepark. Maak kennis met het grootste open waterpark van Nederland!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 14 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (6.52km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)598 46 84 02 

Schaapskooi Ballooërveld

balloo, Drenthe (6.95km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

elke dag geopend 

Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

drouwen, Drenthe (7.58km)  -  Bij Attractiepark Drouwenerzand geniet je de hele dag onbeperkt van attracties, eten en drinken. Je betaalt namelijk voor een all-in-arrangement. Super handig! Aan één dag niet genoeg? Je kunt ook blijven slapen.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dorpsmuseum De Kluis