Magnuskerk

anloo, Drenthe (0.97km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Dorpsmuseum De Kluis

eext, Drenthe (3.13km)  -  Stap binnen in de oude diepvrieskluizen van dorpsmuseum de Kluis en ontdek de geschiedenis van Eext, waaronder allerlei verdwenen ambachten.

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (3.94km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (4.56km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Ponybar

gieten, Drenthe (5.34km)  -  Uitgaan in Gieten kan in de Ponybar, aan de Brink. Bijna iedere maand is hier livemuziek!

Schaapskooi Ballooërveld

balloo, Drenthe (5.62km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Speelpark Sprookjeshof

zuidlaren, Drenthe (7.22km)  -  Speelpark Sprookjeshof in Zuidlaren is een veelzijdig park. Ze hebben een speeltuin, sprookjespark, indoorspeelparadijs, kinderboerderij en midgetgolf!

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (7.24km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe (7.51km)  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of poezen: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

DX Adventurepark

gasselte, Drenthe (7.7km)  -  Drenthe leer je pas goed kennen in het DX Adventurepark. Maak kennis met het grootste open waterpark van Nederland!

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe (7.87km)  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

Natuurgebied Vijftig Bunder

midlaren, Drenthe (8.63km)  -  Omringd door bos bevindt zich in het Drentse Aa een mooi heidegebied. Hier is ook veel dop- en struikheide te vinden, net als valkruid, klokjesgentiaan en gevlekte orchis.

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (8.68km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

Openluchtzwembad De Leemdobben

vries, Drenthe (8.9km)  -  Ga met z'n vieren tegelijkertijd van de glijbaan af in openluchtzwembad De Leemdobben! In de ligweide kun je heerlijk van de zon genieten en bruinbakken.

YUME Sushi & Grill Assen

assen, Drenthe (9.58km)  -  Geniet bij restaurant YUME Sushi & Grill Assen onbeperkt van Aziatische gerechten met het All you can eat concept. Je kunt er ook sushi bestellen en afhalen.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (9.77km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

Mountainbikeroute Gieten-Gasselte

drouwen, Drenthe (9.93km)  -  Drenthe te plat voor mountainbiken? Niet op de Hondsrug! Hier vind je mountainbikeroute Gieten-Gasselte vol klimmetjes, afdalingen en spannende bochten.

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (9.93km)  -  Bekijk de natuur eens van een andere hoogte en maak een wandeling tussen de wortels en toppen van bomen op het Boomkroonpad!

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (9.93km)  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

Speelbos Lorken

drouwen, Drenthe (9.93km)  -  De natuur zit vol geheimen. Ontdek het spelenderwijs in Speelbos Lorken, vlak bij het Boomkroonpad.

Drents Museum

assen, Drenthe (10.14km)  -  Ga op verkenningstocht door het Drents Museum. Het museum is een mooie mix van oud en nieuw, iets wat je al ziet aan het gebouw.

Van Mooi tot Maf

assen, Drenthe (10.16km)  -  Bij woonwinkel Van Mooi tot Maf aan de Singelpassage in Assen helpen Felicia en Nadia je een eigen sfeer voor in huis te creëren aan de hand van woonartikelen.

GeoTour Kop van Drenthe

assen, Drenthe (10.25km)  -  Duik in de sage van Berend Botje, ontrafel het mysterie van het meisje van Yde en leer alles over de geschiedenis van Assen tijdens de GeoTour in de Kop van Drenthe.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pinetum Ter Borgh