1

Uitstapjes vlakbij Natuurpark Lelystad

Prehistorische Nederzetting Swifterkamp

lelystad, Flevoland (0.33km)  -  Ervaar hoe mensen woonden in de steentijd. In Natuurpark Lelystad vind je de prehistorische nederzetting Swifterkamp. Dit dorpje is gebouwd op basis van archeologische vondsten en bestaat uit twee boerderijen, een jager-verzamelaarhut en drie...

Kartcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (4.19km)  -  Voel de sensatie tijdens het bloedsnelle scheuren door de bochten, die zelfs een ervaren karter dwingen om het beste uit zichzelf te halen. De nieuwe outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad is maar liefst 735 meter lang.

Zwembad De Koploper

lelystad, Flevoland (4.67km)  -  Kom zwemmen bij Sportcentrum De Koploper. Met vijf verschillende zwembaden is er voor ieder wat wils. Voor de kids is er een spannende glijbaan van 50 meter.

Bowlingcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (4.73km)  -  Bowlingcentrum Lelystad heeft niet alleen moderne bowlingbanen, maar ook een restaurant en een overdekte ballenbak. Zo kan iedereen genieten van sport, spel en lekkernijen.

Ballorig Lelystad

lelystad, Flevoland (4.73km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven. Zo kunnen de kinderen klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak spelen.

Kok Experience Lelystad

lelystad, Flevoland (4.8km)  -  Bij Kok Experience Lelystad beleef je een gezellig dagje uit. Kies één van de vijf activiteiten en ga de strijd aan! Ga je voor lasergamen, een escaperoom of voor het speelparadijs?

Duikopleiding Aquavit

lelystad, Flevoland (4.99km)  -  Haal je duikbrevet bij Duikvereniging Aquavit. Hier worden lessen gegeven volgens de normen van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Na het theoriegedeelte ga je voor de praktijk van het duiken naar zwembad De Koploper en naar open water zoals...

Aestas Wellness Beauty & Sauna

lelystad, Flevoland (5.4km)  -  Zoek de zon op bij Aestas Wellness Beauty & Sauna. Aestas, wat zomer betekent in het Latijn, heeft een Finse sauna, een kruidensauna en een Turks stoombad. Onder de zonnebank kun je heerlijk streeploos bruin worden.

Wijngaard en wijnmakerij El Placer

lelystad, Flevoland (6.2km)  -  De biologische wijngaard El Placer is gelegen in de Groene Weiden bij Lelystad. Tijdens open dagen krijgen bezoekers de kans een kijkje te nemen in de wereld van de wijnbouw en een lekker glaasje wijn te proeven.

Zeilen en loungen op de beeldschone Bounty

lelystad, Flevoland (7.32km)  -  Het voormalige viskotterschip Bounty is omgebouwd tot een uniek en luxe zeilschip. Een zeilende toplocatie voor een heerlijke en sfeervolle dag op het water. Organiseer je eigen dag vol activiteiten op zee of stap aan boord voor een verzorgde cruise!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurpark Lelystad