CM.com Circuit Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (2.27km)  -  CM.com Circuit Zandvoort is een must voor racefans en snelheidsduivels. Bekijk legendarische races van wereldberoemde coureurs als Hamilton en Verstappen, of kruip zelf achter het stuur!

Golfbaan The Dunes

zandvoort, Noord-Holland (2.39km)  -  De naam zegt het al: bij Golfbaan The Dunes sla je een balletje midden in de duinen. Een gemoedelijke 9-holes golfbaan waar je ook wat kunt eten en drinken in het Clubhuis.

Jump Town Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (2.72km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump Town Zandvoort en verken alle verschillende jump soorten die je hier kunt doen, van kinderen tot volwassenen, van beginners tot pro's.

Toer met een Segway langs de zee

zandvoort, Noord-Holland (2.76km)  -  Verken de prachtig groene omgeving van Zandvoort per Segway. Lekker in de buitenlucht rondtoeren zonder moe te worden. Geniet van de zee en de duinen en laat de wind door je haren gaan!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

overveen, Noord-Holland (3.37km)  -  Nationaal Park Zuid-Kennemerland is vol ongerepte natuur, van Zandvoort tot IJmuiden. In de verschillende deelgebieden kunnen bezoekers naar hartenlust wandelen.

Zandvoorts Museum

zandvoort, Noord-Holland (3.48km)  -  Meer leren over de historie van Zandvoort? Bezoek dan het museum dat alles vertelt over haar geschiedenis.

Circus Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (3.65km)  -  Beleef een leuk dagdeel in Circus Zandvoort. Hier vind je toffe speelautomaten en andere spellen.

Street Jump Haarlem

overveen, Noord-Holland (4.07km)  -  Spring van trampoline naar trampoline, trotseer de climbing wall en kijk hoe je het redt op het ninja parkour bij Street Jump in Overveen. Hier wissel je jumpen af met dodge ball, dunken en nog veel meer. Vet!

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (4.41km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (4.79km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken.

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.91km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (5.16km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

Zwembad de Houtvaart

haarlem, Noord-Holland (5.53km)  -  Bij zwembad de Houtvaart in Haarlem kun je baantjes trekken en recreatief zwemmen. Geniet van de zonneweide en duik van de duikplank.

De Ontdekplek - Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.62km)  -  In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

IJsbaan Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.64km)  -  Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.71km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Monkey Town Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.78km)  -  Luchtkussens, trampolines, glijbanen, vervelen is in indoor speeltuin Monkey Town Haarlem onmogelijk!

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (5.85km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Blazenka: teken- en schilderworkshops

haarlem, Noord-Holland (5.9km)  -  Ontdek de kunstenaar in jezelf tijdens een kunstzinnige workshop van Blazenka. Leuk voor een geslaagd vrijgezellenfeest, zussendag of bedrijfsuitje. Samen leer je alles over kleuren, vormen, bewegingen en... elkaar!

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (6.04km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beach Club Later aan Zee