Uitstapjes vlakbij City Games - GPS-spel Den Haag

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.26km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

Le Marie Marché

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Le Marie Marché is een markt die wordt gehouden op diverse plekken in hartje Den Haag. Snuffel naar lekkernijen en lifestyleproducten en voel je als God in Frankrijk tussen gezellige kraampjes. Toegang is gratis.

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van City Games - GPS-spel Den Haag