Uitstapjes vlakbij Vergaderlocatie Hoogeerd

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (2.93km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (3.15km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (4.32km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules, maak een ritje met de huifkar of leef je uit in de speeltuin. Er is ook een Bed & Breakfast.

Uitbaeterij De Viersprong

batenburg, Gelderland (4.74km)  -  In Uitbaeterij De Viersprong in het prachtige Batenburg heerst een huiselijke sfeer. Gasten genieten hier van een lunch of diner voor een zacht prijsje.

Ruïne Batenburg

batenburg, Gelderland (4.79km)  -  De ruïne van kasteel Batenburg staat aan de rand van het stadje Batenburg. Ooit was dit het belangrijkste kasteel van Gelderland, nu is alleen de ruïne nog over. Bezoek de ruïne onder leiding van een gids en wandel in de prachtige omgeving.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (5.1km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

'Bubbelvoetbal' tussen Maas en Waal

bergharen, Gelderland (5.18km)  -  Kies voor een originele activiteit en een onvergetelijk dagje uit met je familie en vrienden. Hill's Groepsuitje Bergharen maakt werk van jouw vrije tijd met een ruim aanbod aan de leukste activiteiten.

Party- en Bowlingcentrum en Manege St. Frans

wijchen, Gelderland (5.19km)  -  Bij Party- en Bowlingcentrum St. Frans kun je bowlen op één van de acht moderne bowlingbanen. Voor kinderen is er discobowlen! Bij het partycentrum hoort ook een manege waar je les kunt krijgen of een heerlijke buitenrit kunt maken.

BurgGolf Wijchen

wijchen, Gelderland (5.76km)  -  BurgGolf in Wijchen heeft veel verschillende faciliteiten. Sla een balletje op een van de vele banen of speel een spelletje FootGolf!

Uitkijktoren Herperduin

herpen, Noord-Brabant (6.02km)  -  Met helder weer kijk je vanaf de Uitkijktoren Herperduin van Den Bosch tot Nijmegen! De toren staat op een duin van 7 meter en is 24 meter hoog.

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (6.43km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

Bloemenpark Appeltern

appeltern, Gelderland (7.24km)  -  Inspiratie nodig voor de tuin? Wandel door de Bloemenpark Appeltern en vind een schat aan ideeën in de meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen. Voor kinderen is er een Adventure eiland om zich op uit te leven.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (7.33km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (7.52km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (7.57km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (7.59km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (7.8km)  -  Ontdek hoe het er rond 1900 op een boerderij aan toe ging in Agrarisch Museum De Lage Hof. Voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderlocatie Hoogeerd