1

Uitstapjes vlakbij Poppodium Willem Twee

De Verkadefabriek

den bosch, Noord-Brabant (0.08km)  -  Creativiteit in een oude koekjesfabriek van Verkade. Hier worden geen koekjes meer geproduceerd, maar wel films, festivals, lekker eten en drinken en nog veel meer!

Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis

den bosch, Noord-Brabant (0.4km)  -  Stap aan boord en laat je varen over de Maas naar het vestingstadje Heusden. Rederij Wolthuis verzorgt een dagtocht in een luxe rondvaartboot. Naast een bezoek aan het stadje geniet je onderweg volop van mooie Maasdorpjes en glooiende oevers.

-in the spotlights-

Citadel Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.48km)  -  Aan de noordkant van de binnenstad van Den Bosch ligt nog een fraai stuk verdedigingswerk: Fort Willem Maria, beter bekend als de Citadel. Via de smalle Sortiebrug en door de Sortiepoort kom je in het hart van dit bolwerk.

Natuurgebied Fort Crèvecoeur

den bosch, Noord-Brabant (0.54km)  -  Natuurgebied Fort Crèvecoeur is sinds 1599 een militaire locatie waar de natuur zijn vrije gang gaat. Tijdens de Open Monumentendagen in September is het mogelijk om het fort te bezoeken samen met de boswachter.

Lush Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.67km)  -  De eerlijkste en heerlijkste beauty- en verzorgingsproducten vind je bij Lush Den Bosch. De winkel is een feest voor de zintuigen, want je mag alles gratis uitproberen!

-in the spotlights-

Café De Carrousel

den bosch, Noord-Brabant (0.74km)  -  De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (0.75km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

Pannenkoekenboot Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.76km)  -  Stap met je familie of vrienden aan boord van het nostalgische schip 'Ouwe Dirk'. Hier worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Terwijl de pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis langzaam het centrum van Den Bosch uit vaart, heb jij de eerste...

Werk aan de Winkel - lifestylewinkel

den bosch, Noord-Brabant (0.82km)  -  De naam zegt al genoeg! Bij Werk aan de Winkel hangt niemand relaxed achterover. Stroom over van inspiratie bij dit aanbod aan creatieve workshops. Je gaat naar huis met een herinnering aan een leuke middag én een cadeautje voor het thuisfront.

Vintage Room

den bosch, Noord-Brabant (0.85km)  -  Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De een noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant (0.87km)  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

Barrique Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (0.94km)  -  Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Poppodium Willem Twee


-advertentiepositie-