Uitstapjes vlakbij De Kas

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

TapasTheater

amsterdam, Noord-Holland (1.36km)  -  Bezoek het TapasTheater in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.

Brouwerij 't IJ

amsterdam, Noord-Holland (1.63km)  -  Volg een rondleiding en kom alles te weten over het brouwen van bier! Natuurlijk kan een biertje in het proeflokaal na afloop niet ontbreken.

Molen De Gooyer

amsterdam, Noord-Holland (1.64km)  -  De hoogste houten molen van Nederland is Molen De Gooyer in Amsterdam. In de volksmond wordt hij ook wel de Funenmolen genoemd.

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.71km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

Museum 't Kromhout

amsterdam, Noord-Holland (1.89km)  -  Bij Museum 't Kromhout keer je terug naar de Industriële Revolutie, een periode waarin het centrum van Amsterdam uit zijn voegen barstte van de kleine scheepswerven. Bewonder historische objecten en (werkende) motoren!

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (1.92km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

Het Groote Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.94km)  -  Ga in het Groote Museum op zoek naar verbinding tussen jezelf, je lichaam en alles wat leeft op aarde. Kom achter dat je stiekem best lijkt op heel veel andere levende wezens.

Artisplein Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.02km)  -  Het Artisplein is een plek waar je vol verwondering rondloopt. Een mooie mix van stad en natuur! Droom weg bij de fontein, bewonder de flamingo's in de vijver en bekijk de stad met andere ogen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Kas