Uitstapjes vlakbij Brasserie Sailor's Inn

Oudheidkamer en Visserijmuseum Brusea

bruinisse, Zeeland (1.33km)  -  Ontdek de geschiedenis van de Zeeuwse mosselvisserij in de Oudheidkamer en in het Visserijmuseum Brusea. Ook leer je hier hoe je de heerlijkste mosselen kunt bereiden.

Theetuin De Bongerd

herkingen, Zuid-Holland (4.6km)  -  Het mooiste terras van Zuid-Holland is te vinden in theetuin De Bongerd. Hier kunnen bezoekers heerlijk thee drinken tussen de bloemen in Herkingen.

Faunapark Flakkee

nieuwe-tonge, Zuid-Holland (6.68km)  -  Maak kennis met allerlei verschillende soorten dieren in Faunapark Flakkee, zoals uilen, herten en kangoeroes.

Wijnhoeve De Kleine Schorre

dreischor, Zeeland (7.04km)  -  De Zeeuwse wijnboerderij De Kleine Schorre in Dreischor behoort tot de drie grootste wijngaarden van Nederland, met haar 42.000 wijnstokken. Kom langs en proef de heerlijke wijn.

Streekmuseum De Meestoof

sint annaland, Zeeland (7.98km)  -  Streekmuseum De Meestoof herbergt cultureel erfgoed. In de gebouwen zijn verschillende wisselende exposities te zien.

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (8.18km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland (9.56km)  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Uitkijktoren Slikken van de Heen

sint philipsland, Zeeland (9.79km)  -  Beklim Uitkijktoren Slikken van de Heen in Sint Philipsland in Zeeland en ontdek het prachtige natuurgebied. Spot konikpaarden en nog veel meer andere dieren.

Stern Beautyfarm Zeeland

noordgouwe, Zeeland (10.15km)  -  Dicht bij de zee, op het vakantie-eiland Schouwen-Duiveland, vind je Stern Beautyfarm Zeeland. Of je nu een uur, halve dag of weekend wilt genieten van wellness: het is allemaal mogelijk. Op het chaletpark zijn comfortabele chalets te huur.

Recreatiecentrum De Staver

sommelsdijk, Zuid-Holland (10.16km)  -  In Recreatiecentrum De Staver is heel veel te doen. Zo is er een zwembad, twee sportzalen én bowlingbanen. Ook kun je hier goed een feestje geven.

Streekmuseum Goeree-Overflakkee

sommelsdijk, Zuid-Holland (10.85km)  -  In de historische kern van het dorpje Sommelsdijk staat een museum over het eiland Goeree-Overflakkee. Het museum vertelt het verhaal van 2000 jaar eilandgeschiedenis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Brasserie Sailor's Inn