1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Hofstee

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (3.39km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (3.97km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

-aanbevolen door adverteerder-

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (5.19km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (5.47km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (5.51km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (5.82km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

Korenmolen De Vriendschap

bleskensgraaf, Zuid-Holland (6.39km)  -  Geniet van de oer-Hollandse cultuur en ga eens langs bij Korenmolen De Vriendschap. Deze molen, in het hart van de Alblasserwaard, maalt nog steeds!

Zwembad Natuurlijk De Loete

haastrecht, Zuid-Holland (7.48km)  -  Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

Wingerdse Molen

bleskensgraaf, Zuid-Holland (8.09km)  -  De Wingerdse Molen zet de Alblasserwaard in de schijnwerpers. De wipmolen draait nog regelmatig en is op afspraak te bezoeken.

Openluchtzwembad De Schuagt

lekkerkerk, Zuid-Holland (8.24km)  -  Verkoelend, gezellig en lekker groot. In het 50-meter lange bad van Openluchtzwembad Schuagt tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is ruimte genoeg voor iedereen die lekker buiten wil zwemmen!

Museum Paulina Bisdom van Vliet

haastrecht, Zuid-Holland (8.28km)  -  Museum Paulina Bisdom van Vliet is een van Nederlands mooiste woonhuismusea. Hier wordt getoond hoe de familie Bisdom van Vliet vroeger woonde.

De Steinsetuin - Brasserie en theetuin

haastrecht, Zuid-Holland (9.19km)  -  Geniet in De Steinsetuin van de natuur op het platteland, met een kopje thee en een vers stukje taart erbij in de theetuin of in de brasserie. Vergeet niet de boerenthee te proeven met taart en bonbons!

Speelpolder De Tiendtuin

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (9.46km)  -  Midden in de polder bij Ouderkerk aan de IJssel kun je lekker ravotten in de natuur! Bouw een hut of steek met het vlot de sloot over. Hier mag je vies worden!

Openluchtzwembad Schoonenburg

nieuw-lekkerland, Zuid-Holland (9.71km)  -  Als het lekker weer is, vind je verkoeling in het buitenbad van Sportfondsen Nieuw-Lekkerland. Ook op de ligweide is het heerlijk vertoeven.

Museumhaven Gouda

gouda, Zuid-Holland (10.25km)  -  Een haven voor museale schepen: dat is de Museumhaven van Gouda. Aan de kade staan bordjes met informatie over de schepen.

Dino Experience Park en Jurassic Adventure Golf

gouda, Zuid-Holland (10.27km)  -  Ontmoet levensgrote dino's, graaf een dinoskelet uit en speel een spannend rondje Adventure golf op de Jurassic minigolf baan in het Dino Experience Park in Gouda. Je komt zelfs door een glow in the dark grot!

Kaasboerderij Hoogerwaard

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (10.45km)  -  Maak je eigen kaas, kom klootschieten of speel een ouderwets boerderijspel op kaasboerderij Hoogerwaard.

Museum Gouda

gouda, Zuid-Holland (10.47km)  -  Museum Gouda kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1874. Hier vind je schitterende kunstwerken en alles over de Goudse geschiedenis.

Jeruzalemkapel

gouda, Zuid-Holland (10.48km)  -  Wanneer je een dagje Gouda doet, wandel dan zeker even langs de twaalfhoekige Jeruzalemkapel aan de Jeruzalemstraat uit 1504.

E-Chopper Adventures

gouda, Zuid-Holland (10.5km)  -  Zin in een beetje snelheid en adrenaline? Huur dan een volledig elektrische E-Chopper van E-Chopper Adventures.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

gouda, Zuid-Holland (10.51km)  -  Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met een van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

Sportcentrum Blokweer

alblasserdam, Zuid-Holland (10.51km)  -  Blokweer is een groot zwembad van 25 bij 21 meter lang. Het bad is groot genoeg voor wedstrijden, maar natuurlijk ook om gewoon lekker lekker baantjes te trekken.

Visbanken

gouda, Zuid-Holland (10.52km)  -  De Visbanken, aan beide oevers van de Gouwe, werden vanaf de zestiende eeuw gebruikt als overkapping voor vishandelaren die er hun waar verkochten.

't Kaaswinkeltje

gouda, Zuid-Holland (10.55km)  -  Gouda en kaas, dat kan niet missen! Bezoek 't Kaaswinkeltje met de lekkerste boerenkaas uit de omgeving van Gouda.

Sint Janskerk Gouda

gouda, Zuid-Holland (10.56km)  -  Bezoek de Sint Jan van Gouda. Bezoekers komen van heinde en ver voor de prachtige gebrandschilderde ramen. Maar liefst 72 ramen, met afbeeldingen van Bijbelse en historische gebeurtenissen. Deze kerk is met 123 meter ook de langste kerk van...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Hofstee