Uitstapjes vlakbij Zwembad De Hofstee

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (5.19km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (5.82km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

Wingerdse Molen

bleskensgraaf, Zuid-Holland (8.09km)  -  De Wingerdse Molen zet de Alblasserwaard in de schijnwerpers. De wipmolen draait nog regelmatig en is op afspraak te bezoeken.

Openluchtzwembad De Schuagt

lekkerkerk, Zuid-Holland (8.24km)  -  Verkoelend, gezellig en lekker groot. In het 50-meter lange bad van Openluchtzwembad Schuagt tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is ruimte genoeg voor iedereen die lekker buiten wil zwemmen!

Speelpolder De Tiendtuin

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (9.46km)  -  Midden in de polder bij Ouderkerk aan de IJssel kun je lekker ravotten in de natuur! Bouw een hut of steek met het vlot de sloot over. Hier mag je vies worden!

Museum Gouda

gouda, Zuid-Holland (10.47km)  -  Museum Gouda kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1874. Hier vind je schitterende kunstwerken en alles over de Goudse geschiedenis.

Jeruzalemkapel

gouda, Zuid-Holland (10.48km)  -  Wanneer je een dagje Gouda doet, wandel dan zeker even langs de bijzondere Jeruzalemkapel waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1504.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

gouda, Zuid-Holland (10.51km)  -  Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met een van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

Sportcentrum Blokweer

alblasserdam, Zuid-Holland (10.51km)  -  Blokweer is een groot zwembad van 25 bij 21 meter lang. Het bad is groot genoeg voor wedstrijden, maar natuurlijk ook om gewoon lekker lekker baantjes te trekken.

Visbanken

gouda, Zuid-Holland (10.52km)  -  De Visbanken, aan beide oevers van rivier de Gouwe, werden vanaf de zestiende eeuw gebruikt door vishandelaren om vis schoon te maken en te verkopen. Neem een kijkje in het Gouda van vroeger!

Sint Janskerk Gouda

gouda, Zuid-Holland (10.56km)  -  Bezoek de Sint Jan van Gouda. Bezoekers komen van heinde en ver voor de prachtige gebrandschilderde ramen. Maar liefst 72 ramen, met afbeeldingen van Bijbelse en historische gebeurtenissen. Deze kerk is met 123 meter ook de langste kerk van...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Hofstee