Uitstapjes vlakbij Zwembad De Hofstee

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (3.39km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 22 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (3.97km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

elke dag geopend 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (5.19km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

's maandags gesloten 

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (5.47km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

gesloten, open van  20 april t/m 19 september, van 07:30 uur tot 21:00 uur 

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (5.51km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

elke dag geopend 

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (5.82km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

elke dag geopend 

Korenmolen De Vriendschap

bleskensgraaf, Zuid-Holland (6.39km)  -  Geniet van de oer-Hollandse cultuur en ga eens langs bij Korenmolen De Vriendschap. Deze molen, in het hart van de Alblasserwaard, maalt nog steeds!

elke dag geopend 

Boerderij Kromwijk - overnachten in een hooiberghut

cabauw, Utrecht (8.02km)  -  Slaap op het erf van de boer. Wees niet bang voor kriebelend stro, want op Boerderij Kromwijk hebben comfortabele matrassen de plaats van hooibalen ingenomen.

elke dag geopend