Uitstapjes vlakbij Circuit Park Berghem

Openluchttheater Hoessenbosch

berghem, Noord-Brabant (2.67km)  -  In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (3.45km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalfje: je kunt heerlijk knuffelen met de dieren op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen en over de natuur.

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (4.13km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

Uitkijktoren Herperduin

herpen, Noord-Brabant (4.27km)  -  Met helder weer kijk je vanaf de Uitkijktoren Herperduin van Den Bosch tot Nijmegen! De toren staat op een duin van 7 meter en is 24 meter hoog.

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (4.61km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

Kinepolis Oss

oss, Noord-Brabant (4.74km)  -  Een filmpje kijken in Oss? Ga naar de bioscoop Kinepolis, waar in de vijf zalen de nieuwste films te zien zijn.

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (5.24km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

oss, Noord-Brabant (5.24km)  -  Konijnen huppelen rond en de schapen en geiten komen nieuwsgierig dichterbij. Welkom op natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoekk! Knuffel en leer hier alles over de dieren aan de hand van de leuke weetjes die je bij de dierenverblijven vindt.

Rusheuvel - bowling, sport, event

oss, Noord-Brabant (5.55km)  -  Zoek je een intensieve of meer een rustige balsport? Ga de sportieve uitdaging aan op de tennis- of bowlingbanen van Rusheuvel. In de bijbehorende sport- of evenementenhal kun je terecht voor een beurs, sporttoernooi of concert.

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (6.98km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (7.4km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke

macharen, Noord-Brabant (7.58km)  -  't Vunderke is een gastvrije locatie. In de zaal van de Feesterij is zo ongeveer iedereen uit Macharen en omstreken getrouwd. Minstens zo gezellig is de Brasserie L' église dat een zeer flexibele menukaart heeft met gerechten in verschillende maten.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (8.38km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Fietsverhuur De Mastworp

uden, Noord-Brabant (8.38km)  -  Cross door de omgeving van Uden op een gehuurde fiets van Fietsverhuur De Mastworp. Binnen no-time ben je in natuurgebied De Maashorst waar je prachtige routes hebt.

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (8.79km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Circuit Park Berghem