1

Uitstapjes vlakbij Circuit Park Berghem

Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy

kerkdriel, Gelderland (2.12km)  -  Beleef een avontuurlijk dagje uit op een flyboard! Trotseer het water tijdens een workshop in een van de drie locaties in Gelderland.

geopend op afspraak of bel +31(0)6 – 42663418 

Openluchttheater Hoessenbosch

berghem, Noord-Brabant (2.67km)  -  In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Zakelijke bijeenkomsten in Cultureel Centrum De Pas

heesch, Noord-Brabant (3.3km)  -  Cultureel Centrum de Pas, in het Noord-Brabantse Heesch, is een multifunctionele locatie voor zakelijke evenementen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (3.45km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalf: het mag op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Speelbos Docus de Das Avonturenpad

schaijk, Noord-Brabant (4.09km)  -  Ga op avontuur in Speelbos Docus de Das. Kom door middel van een hoorspel te weten wat er aan de hand is met dit bos en los het raadsel op!

elke dag geopend 

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (4.13km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitkijktoren Herperduin

herpen, Noord-Brabant (4.27km)  -  Met helder weer kijk je vanaf de Uitkijktoren Herperduin van Den Bosch tot Nijmegen! De toren staat op een duin van 7 meter en is 24 meter hoog.

elke dag geopend 

De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

nistelrode, Noord-Brabant (4.49km)  -  Zin in een feestje heeft iedereen wel! Ontdek de bijzondere feestactiviteiten van Zinineenfeestje.nl en maak er een onvergetelijk feest van! Spannende buggytochten door het bos, of een groot après-ski feest, waar heb je zin in?

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 20 27 87 

Museum Jan Cunen

oss, Noord-Brabant (4.52km)  -  Bewonder in Museum Jan Cunen negentiende-eeuwse schilderkunst en de geschiedenis van Oss.

's maandags gesloten 

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (4.61km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

elke dag geopend 

Kinepolis Oss

oss, Noord-Brabant (4.74km)  -  Een filmpje kijken in Oss? Ga naar de bioscoop Kinepolis, waar in de vijf zalen de nieuwste films te zien zijn.

elke dag geopend 

Vette fietstocht: trappen en burgers happen bij...

schaijk, Noord-Brabant (5.01km)  -  Pluk je eigen maaltijd tijdens een wildplukwandeling, pimp een vogelhuisje of volg een bourgondische fietstocht en sluit af met zelfgemaakte burgers. Uitstapjesspecialist heeft verschillende leuke groepsuitjes vol Brabantse gezelligheid!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 202 787 

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (5.24km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

geopend, elke dag geopend 

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

oss, Noord-Brabant (5.24km)  -  Konijnen huppelen rond en de schapen en geiten komen nieuwsgierig dichterbij. Welkom op natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoekk! Knuffel en leer hier alles over de dieren aan de hand van de leuke weetjes die je bij de dierenverblijven vindt.

elke dag geopend 

Rusheuvel - bowling, sport, event

oss, Noord-Brabant (5.55km)  -  Zoek je een intensieve of meer een rustige balsport? Ga de sportieve uitdaging aan op de tennis- of bowlingbanen van Rusheuvel. In de bijbehorende sport- of evenementenhal kun je terecht voor een beurs, sporttoernooi of concert.

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen in Klooster Bethlehem

haren, Noord-Brabant (6.67km)  -  In Klooster Bethlehem in het Noord-Brabantse Haren is alles aanwezig voor een doeltreffende vergadering of spetterend personeelsfeest.

geopend op afspraak of bel +31 (0)412 46 50 46 

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (6.98km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

open op vrijdag en zaterdag 

Sterrenwacht Halley

vinkel, Noord-Brabant (7.18km)  -  Kom sterren kijken en verwonder je over de pracht van de natuur en onze melkweg.

soms geopend op vrijdag 

Privésauna De Meerkes

ravenstein, Noord-Brabant (7.4km)  -  Geniet in alle rust en beslotenheid van sauna's en luxe bubbelbaden bij Privésauna De Meerkes. Boek ook een heerlijke massage om optimaal te kunnen ontspannen.

elke dag geopend 

Openluchttheater Naat Piek

uden, Noord-Brabant (7.96km)  -  Verscholen in de bossen van Uden bevindt zich Openluchttheater Naat Piek. Hier verzorgt de gelijknamige toneelvereniging bijzondere voorstellingen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Circuit Park Berghem