Uitstapjes vlakbij Silverstar Ballooning

Klompenpad Schaverensepad

emst, Gelderland (3.81km)  -  Wandel op je dooie gemakje tien schitterende kilometers door de Emsterenk over het Klompenpad Schraverensepad. Ontdek het buitengebied van het Gelderse Emst, met zijn akkers, landgoederen en uitgestrekte bossen.

Burnside Cablepark

emst, Gelderland (3.97km)  -  Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

Heggies Speelschuur

emst, Gelderland (5.2km)  -  Heggies Speelschuur is een gezellige, knusse binnenspeeltuin met ook veel buitenspeelmogelijkheden. Zowel bij goed weer als bij slecht weer is Heggies dus het juiste adres! Kom je ook spelen?

De Koperen Ezel

epe, Gelderland (5.67km)  -  Bij Kinderboerderij De Koperen Ezel hebben ze wel vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (5.69km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

Jumpen bij FunZone Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.71km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark FunZone in Apeldoorn. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

Monkey Town Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (6.22km)  -  Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan.

Theater en Congres Orpheus

apeldoorn, Gelderland (7.27km)  -  Theater Orpheus is een groot cultureel centrum in Apeldoorn met een kwalitatief hoogwaardig programma. Deze multifunctionele evenementenlocatie is dé plek voor een theatervoorstelling en zakelijk evenement.

Epe on Ice

epe, Gelderland (7.32km)  -  Epe on Ice is een klein overdekte ijsbaan in het centrum van het dorp. Geniet van een rondje op de schaatsen of swing in de disco!

Zwembad De Sprenkelaar

apeldoorn, Gelderland (7.47km)  -  Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

The Game Box Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.65km)  -  Game liefhebbers opgelet! Bij The Game Box in het centrum van Apeldoorn stap je binnen in een waar spelletjeswalhalla. Speel vijftig gave games die je nog kent van vroeger én probeer de nieuwste games uit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Silverstar Ballooning