1

Uitstapjes vlakbij Beeldenpark Jits Bakker

AR City Game

utrecht, Utrecht (2.03km)  -  Een dagje stad krijgt een verrassende wending met AR City Game. Speel één van de spannende spellen en ga op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Een leuk groepsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)304200446 

Actie: Boek met € 8,- korting

Anatomisch Museum Utrecht - Bleulandinum

utrecht, Utrecht (2.11km)  -  Het Anatomisch Museum Utrecht bestaat al sinds 1838 en heeft een omvangrijke collectie modellen van het lichaam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 75 683 37 

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

utrecht, Utrecht (2.18km)  -  De Utrechtse Botanische Tuinen, eigendom van de Universiteit Utrecht, liggen op en rondom Fort Hoofddijk en hebben elk een eigen karakter.

geopend, elke dag geopend 

Natuurpark Stichtse Lustwarande

de bilt, Utrecht (2.97km)  -  Iedereen verlustigt zich in het natuurpark Stichtse Lustwarande. Ontdek de unieke gordel van buitenplaatsen van De Bilt tot aan Rhenen.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Brink

zeist, Utrecht (3.23km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten.

's maandags gesloten 

Botenverhuur De Rijnstroom

utrecht, Utrecht (3.33km)  -  Ontdek het Utrechtse water met een boot van Bootverhuur De Rijnstroom. Kanoën bij volle maan, door de Utrechtse grachten of door het prachtige natuurgebied Amelisweerd!

elke dag geopend 

Gotcha Outdoor Lasergames Bilthoven

bilthoven, Utrecht (3.39km)  -  Lasergamen in de bossen bij Bilthoven? Dat kan bij Gotcha Outdoor!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september 

Museumhuis Huis Van Ravesteyn

utrecht, Utrecht (3.42km)  -  Hoe richt een architect zijn eigen woning in? In Huis Van Ravesteyn mag je ongegeneerd rondneuzen in het huis van de eigenzinnige architect Sybold van Ravesteyn.

lang weekend (vr za zo) 

Golfpark De Biltse Duinen

bilthoven, Utrecht (3.53km)  -  Op het sfeervolle Golfpark De Biltse Duinen, midden in de bossen, voert de knusse sfeer de boventoon. Werk aan je skills.

elke dag geopend 

Storytrail Stadswandeling

utrecht, Utrecht (3.53km)  -  Ga mee op reis door verschillende steden in Nederland! Een stadswandeling vol humor, historie en avontuur.

elke dag geopend 

Rietveld Schröderhuis

utrecht, Utrecht (3.53km)  -  Bezichtig het markante interieur van het Rietveld Schröder Huis. Het huis werd gebouwd in 1924 en heeft typische kleuren.

's maandags gesloten 

Ga undercover in Utrecht met Team Undercover

utrecht, Utrecht (3.57km)  -  Er is een ontvanger gestolen waarmee de politie kan worden afgeluisterd. Weet je hem terug te vinden voor hij in handen valt van de onderwereld? Pas op voor de overal loerende bendeleden! Een dag vol real life actie die je nooit meer vergeet.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 130 6498 

Actie: Boek het avontuur van je leven

Aldo Theater Zeist

zeist, Utrecht (3.57km)  -  Alles met poppen vind je bij het Aldo Poppentheater: workshops, cursussen, kinderfeestjes en voorstellingen op locatie!

geopend op afspraak of bel +31(0)6 10783033 

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (3.84km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

elke dag geopend 

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (4.05km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht (4.11km)  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

elke dag geopend 

Pink Pepper bedrijfs- en vrijetijdsuitjes

utrecht, Utrecht (4.12km)  -  Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest of actief bedrijfsuitje? Samen een leuke workshop doen? Pink Pepper organiseert activiteiten door het hele land!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 73 26 777 

E-chopper huren in Utrecht

utrecht, Utrecht (4.12km)  -  Ga als een echte biker op pad met een E-chopper! Stap op bij U-Chopper, naast stadion Galgenwaard, en verken het buitengebied op dit fluisterstille vervoersmiddel.

elke dag geopend 

Actie: Stap op met korting!

Het Hernhutter Huis

zeist, Utrecht (4.14km)  -  Het Hernhutter Huis in Zeist brengt met tentoonstellingen en rondleidingen de historie van het zendingswerk en de Boerdergemeente opnieuw tot leven.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeldenpark Jits Bakker