1

Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast De Postoari

Vesta Familiehuis

terschelling formerum, Friesland (1.95km)  -  Een hot tub, gezellige houten stamtafels en twee bedstedes: dat is het Vesta Familiehuis. Knus, gezellig en midden op het eiland Terschelling!

Wrakkenmuseum

terschelling formerum, Friesland (1.97km)  -  Het wrakkenmuseum is gebouwd met het wrakhout van een schip. Zowel in het museum als in de tuin van het museum zijn allerlei uiteenlopende voorwerpen te zien.

Zelfpluktuin Groenhof

hoorn, Friesland (2.58km)  -  Bij Zelfpluktuin Groenhof op Terschelling is van alles lekkers te plukken! Aardbeien, bessen, veldbloemen: alles is duurzaam geteeld. Wat je tijdens je bezoek kunt plukken, hangt ervan af wat er op de dag van je bezoek aan de tuin plukrijp is.

Eetcafé De Rustende Jager

formerum, Friesland (2.62km)  -  Eetcafé De Rustende Jager is een van de gezelligste plekken van Formerum. Met een nostalgische sfeer, een uitgebreide menukaart en af en toe livemuziek. Proef hier ook het beroemde cranberrybier van Terschelling.

Residentie Dicht bij Zee

terschelling, Friesland (2.78km)  -  Residentie Dicht bij Zee biedt luxe hotelkamers, appartementen en groepsaccommodaties aan op het prachtige en natuurrijke Terschelling. Geniet in het bijbehorende restaurant de Ketting van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Rijpaarden Verhuur Lok

landerum, Friesland (3.08km)  -  Verken Terschelling als nooit te voren: te paard! Een magische beleving. Rijpaarden Verhuur Lok organiseert groepsritten voor ruiters van alle niveaus. Je kunt ook een privérit boeken. Hup, op draf door de duinen!

Blokarten op Terschelling

terschelling west, Friesland (9.07km)  -  Zand, wind en opspattend water. Raas over het strand van Terschelling en kom blokarten! Met een speciaal pak ben je helemaal weerbestendig en door de professionele begeleiding kan iedereen terecht bij Mooi Weer.

Museum 't Behouden Huys

terschelling west, Friesland (9.46km)  -  In dit Terschellinger museum is van alles te vinden over de zeevaart. De bewoners van Terschelling voeren in vroegere tijden naar alle delen van de wereld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast De Postoari