Uitstapjes vlakbij De Efteling

Villa Pardoes

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.69km)  -  Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig of mogelijk levensbedreigend ziek zijn. Zij komen hier samen met hun broertjes, zusjes en ouders.

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.99km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.99km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (3.15km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (3.15km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (3.33km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

Jump XL Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (3.33km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jump XL in Waalwijk en leef je uit bij alle attracties. Verken het hindernissenparcours Jump Obstacles, show je tricks en jump op, over en van alle hindernissen.

Landgoed Huis ter Heide

loon op zand, Noord-Brabant (3.66km)  -  Onder de rook van Tilburg op Landgoed Huis ter Heide, voor natuurliefhebbers en vogelspotters een waar walhalla.

Ga te paard door de Brabantse 'Sahara'

loon op zand, Noord-Brabant (3.73km)  -  Rijd te paard door het natuurschoon van de Loonse en Drunense Duinen. Bij Natuurpoort van Loon rijden beginners zorgeloos mee met de zogenaamde Hittax: een veilige manier om het paardrijden te ervaren.

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (3.77km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

Strand Experience island

loon op zand, Noord-Brabant (4.43km)  -  Neem een duik in het verfrissende water van 't Blauwe Meer en droog op in de zon. Geniet van een stranddag op Experience island!

Sint Jan de Doper Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (4.61km)  -  Sint Jan de Doper in Waalwijk valt meteen op door zijn bijzondere bouw: een enorme koepel omringd door heel veel kleinere koepels. Ook vanbinnen een bijzonder gezicht! Stap binnen en volg de audiotour.

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (4.68km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

Epic Escape Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (4.77km)  -  Betreedt de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore. Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen.

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

dongen, Noord-Brabant (4.97km)  -  Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant (5.65km)  -  Pluk zelf groenten of oogst groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

De Voorste Venne

drunen, Noord-Brabant (6.8km)  -  Geniet van prachtige amateurvoorstellingen in theater De Voorste Venne. Ook zanger Gerard van Maasakkers staat hier wel eens op de planken.

BillyBird Openluchtzwembad Het Run

drunen, Noord-Brabant (6.92km)  -  Als de zon volop schijnt wil je naar het BillyBird Openluchtzwembad Het Run! Duik in het water en probeer de spectaculaire glijbaan uit. Voor de kleintjes is er een peuterbad en een waterspeeltuin.

Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen

goirle, Noord-Brabant (7.48km)  -  Rocks 'n Rivers is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor groepen van zes tot 2.500 personen! Teamtrainingen, vergaderen of een weekend in de Ardennen: het kan niet gek genoeg. Ook voor scholen worden er programma's aangeboden.

Zwembad De Vennen

dongen, Noord-Brabant (7.53km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of ga de uitdaging aan met de lange glijbaan. De Vennen is een leuk zwembad voor het hele gezin!

't Gommelen - café, terras & speeltuin

biezenmortel, Noord-Brabant (8.63km)  -  Schuif aan in het cafe of op het terras bij 't Gommelen! Dit cafe op steenworp afstand van de Loonse en Drunense Duinen, heeft een gezellig terras met een speeltuin.

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (8.91km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Efteling