Uitstapjes vlakbij Wandelroute Avonturenpad...

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (4.43km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (5.01km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

Koffieleut

maasbree, Limburg (6.29km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (6.87km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Het Aardbeienland

horst, Limburg (6.93km)  -  In Het Aardbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van aardbeien hun lol op. Verdwaal in het aardbeiensprookjesbos en leer alles over deze heerlijke rode vrucht.

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (7.13km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

Aspergepad

grubbenvorst, Limburg (7.64km)  -  Ontdek het witte goud van Limburg tijdens een wandeltocht door de Limburgse velden. Witte goud? Ja, daarom heet dit ook het Aspergepad!

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (8.01km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute Avonturenpad Sevenum