Uitstapjes vlakbij Wandelroute Avonturenpad...

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (3.56km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

elke dag geopend 

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

sevenum, Limburg (3.98km)  -  Wandel door het Land van Toos, beleef mythische tijden in de Troy Area en laat je betoveren door attractiepark Toverland! Zwier door de lucht in stoere achtbanen. Zoals Troy - de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux - of de Fēnix!

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen in Toverland

sevenum, Limburg (3.98km)  -  Vergaderen op een bijzondere locatie? Ga dan eens naar Toverland. Voor elk soort zakelijk of feestelijk event biedt dit attractiepark een passend arrangement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 467 70 50 

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (4.43km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

geopend, 's maandags gesloten 

Aan de slag als Sherlock Horst: help de recherche in Horst aan de Maas

horst aan de maas, Limburg (4.74km)  -  Beleef een avontuurlijk dagje weg met de spannende groepsuitjes van Dagje Horst aan de Maas! Voer te gekke opdrachten uit, kraak codes en help de recherche een zaak op te lossen. Wie mag zichzelf de Sherlock Horst van de groep noemen?

elke dag geopend 

Fun & Entertainment Center Sevenum

sevenum, Limburg (4.97km)  -  Tegenover Toverland en vakantiepark De Schatberg ligt Fun & Entertainment Center Sevenum. Kom spelen of smikkelen in de ABC foodcourt met maar liefst elf restaurants!

elke dag geopend 

Games komen tot leven in The Portal Action House

sevenum, Limburg (4.97km)  -  Virtuele games komt tot leven in The Portal Action House! In dit indoor speelparadijs trotseer je meerdere werelden vol uitdagingen. Komen jouw game skills in real life ook van pas? Haal alle levels in deze fysieke gamewereld!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speel je favoriete tv-held bij Mattel Play! Sevenum

sevenum, Limburg (4.97km)  -  Branden blussen net als Brandweerman Sam™ of dansen in de studio van Angelina Ballerina™. Bij Mattel Play! Sevenum stappen kinderen de wereld van hun favoriete tv-held in, om te spelen, muziek te maken en te bouwen.

elke dag geopend 

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (5.01km)  -  De Riet indoor entertainment staat voor beleving, plezier en samenzijn. Door de wensen van haar bezoekers centraal te stellen speelt de Riet persoonlijk in op ieder verzoek.

's maandags gesloten 

De Golfhorst

horst aan de maas, Limburg (5.03km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

elke dag geopend 

Ga op avontuur bij Adventure Paradise

sevenum, Limburg (5.38km)  -  Adventure Paradise verzorgt outdooractiviteiten als paintball, lumberjack games en kruisboogschieten. Ga het avontuur aan en voel de teamspirit!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 51 70 98 

De Peelse Golf

evertsoord, Limburg (5.99km)  -  Sla een balletje op golfbaan De Peelse Golf, een unieke golfbaan met veel obstakels met water.

elke dag geopend 

Wandelroute Maasbrees dorpsommetje

maasbree, Limburg (6.11km)  -  Ontdek de markante plekken, historische aspecten en landschappelijke gezichten van dorpsgemeenschap Maasbree.

elke dag geopend 

Kasteel Huys ter Horst

horst aan de maas, Limburg (6.13km)  -  Bezoek Kasteel Huys ter Horst en ontdek het verhaal van de ruïne en haar geschiedenis in Horst. Het kasteel heeft een plaats in het hart van alle Horstenaren.

geopend, open op zondag 

Koffieleut

maasbree, Limburg (6.29km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

open op woensdag en vrijdag 

Ridders en Roverspad Kasteelse Bossen

horst, Limburg (6.3km)  -  Ga op avontuur in de Kasteelse Bossen! Stap op het Ridders en Roverpad en ontdek de geschiedenis en natuur rondom Kasteel ter Horst.

elke dag geopend 

Blauwe Bessenpad

melderslo, Limburg (6.36km)  -  Eet je buikje lekker rond tijdens de wandeling over het Blauwe Bessenpad in Limburg.

elke dag geopend 

Tocht met echte Siberische sledehonden, gewoon in Limburg!

koningslust, Limburg (6.45km)  -  Over sneeuwbedekte vlaktes schiet een slee voorbij, voortgetrokken door prachtige husky's! Dat kan toch niet in Nederland zijn? Zeker wel! Beleef een stoere tocht met de husky's van Lowland Pack. Met of zonder sneeuw.

gesloten, wacht op winteropening  1 oktober t/m 30 april 

Museum De Locht

melderslo, Limburg (6.73km)  -  Leer meer over de asperge- en champignoncultuur, bak zelf brood of maak wijn in Museum De Locht.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag