Uitstapjes vlakbij Rozenkwekerij De Bierkreek

Museum Het Bolwerk

ijzendijke, Zeeland (2.17km)  -  Het Bolwerk doet zijn naam eer aan. Rondleidingen, video's en presentaties vertellen levendig over de honderden jaren Zeeuwse strijd.

's maandags gesloten 

Elmare Landgoed de Catharinahoeve

waterlandkerkje, Zeeland (2.38km)  -  Bezoek Elmare's prachtige wijngaard op het Landgoed de Catharinahoeve en laat je rondleiden over het mooie, aangelegde landgoed. Geniet van de Zeeuwse Vlaamse geneugten.

geopend, 1 mei t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Guesthouse Ensenada

schoondijke, Zeeland (3.57km)  -  Ingesloten door kreken ligt Guesthouse Ensenada in het hart van West-Zeeuws-Vlaanderen. Er is een buitenbar en een verwarmd buitenzwembad.

elke dag geopend 

De Kromme Watergang

hoofdplaat, Zeeland (5.45km)  -  Restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Breskens is bekroond met twee Michelinsterren en dat is te proeven!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (6.08km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

elke dag geopend 

Baarzandse Kreek

groede, Zeeland (6.62km)  -  Drassige oeverlanden grenzen aan open water bij de Baarzandse Kreek. Geniet vanaf de zichtplek langs de Rijksweg N676 van het zicht op de vele weidevogels.

elke dag geopend 

Forellenvisvijvers De Henricushoeve

oostburg, Zeeland (6.76km)  -  Kom een visje vangen in Forellenvijver Henricushoeve. In de vijvers spartelen de forellen er flink op los.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Oorlogsmuseum Switchback

oostburg, Zeeland (6.81km)  -  Museum Switchback in Oostburg biedt onder meer een collectie van militaire voorwerpen van zowel de Duitse bezetters als de Canadese bevrijders aan.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 31 augustus, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Kustpark Village Scaldia

hoofdplaat, Zeeland (6.89km)  -  Misschien wel het kleurrijkste vakantiepark van Nederland. Village Scaldia, een vakantiepark van Hogenboom, heeft vrijstaande bungalows in vrolijke kleuren. De prachtige ligging aan de Westerschelde is ideaal voor fiets- en wandeltochten.

elke dag geopend 

Village Scaldia

hoofdplaat, Zeeland (6.89km)  -  In de rustieke omgeving van Zeeuws-Vlaanderen ligt Bungalowpark Village Scaldia. De mooie omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

elke dag geopend 

Wandel over de wallen van Sluis

sluis, Zeeland (6.89km)  -  Wandel over de groene wallen van vestingstadje Sluis in Zeeuws-Vlaanderen. Ooit verdedigden Sluis, nu zijn ze een groene oase met mooie vergezichten.

elke dag geopend 

Restaurant Etablissement 1880

groede, Zeeland (7.8km)  -  Dineren in stijl krijgt een nieuwe betekenis in Etablissement 1880. In dit oude statige pand in Groede genieten gasten van een heerlijke lunch of diner. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten in een knusse suite.

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bed & Breakfast De Reiziger

groede, Zeeland (7.86km)  -  Overnacht in Bed & Breakfast De Reizer in Groede waar gasten zich in Australië, Canada, Afrika of Schotland wanen.

elke dag geopend 

Grand Café en Restaurant De Drie Koningen

groede, Zeeland (7.88km)  -  Met eigen gebrouwen bier en een creatief keukenteam is het goed toeven in De Drie Koningen. Kom langs voor een lunch, diner of een feestje!

elke dag geopend 

Het museumstraatje van Het Vlaemsche Erfgoed

groede, Zeeland (7.93km)  -  Het Vlaemsche Erfgoed is een hele straat vol met nostalgie en cultuur. Ga terug in de tijd van je (over)grootouders in alle winkeltjes en musea in dit historische straatje van Groede.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (9.02km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

elke dag geopend 

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rozenkwekerij De Bierkreek