1

Uitstapjes vlakbij Wandelroute door de...

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (3.44km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

Pluktuin Pluk!

haalderen, Gelderland (6.3km)  -  Ieder voorjaar en zomer kleurt Pluktuin Pluk! uitbundig door de grote variatie aan bloemen. Wie die mooie kleuren in huis wil halen, kan zelf een boeket plukken tegen een vergoeding. Voor wie wil leren hoe je een mooi boeket samenstelt geeft de...

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (6.59km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (7.57km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

Kasteel De Kinkelenburg

bemmel, Gelderland (8.14km)  -  Kasteel De Kinkelenburg is een van de populairste trouwlocaties van Nederland. Op een gemiddelde vrijdag trouwen er maar liefst vijf á zes stellen. Het kasteel is ook van buiten een plaatje om te zien.

Speeltuin De Leemkuil

nijmegen, Gelderland (8.94km)  -  In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Ze kunnen hier de hele dag naar hartenlust spelen.

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (8.95km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

Landgoed Halsaf

babberich, Gelderland (9.14km)  -  Het Landgoed Halsaf ligt in de Liemers, in het zuidoosten van Gelderland. Het landhuis uit de 17e eeuw doet dienst als hotel en is daarnaast geschikt als locatie om te trouwen, vergaderen, lunchen en dineren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute door de Millingerwaard