Uitstapjes vlakbij Wandelroute door de...

Wilderniscafé De Waard van Kekerdom

kekerdom, Gelderland  -  Hét start- en eindpunt voor een wandeling in bosreservaat de Millingerwaard en de plek voor een kopje koffie of heerlijke tapas: dat is het Wilderniscafé.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

De Millinger Theetuin - high tea & lunch

millingen aan de rijn, Gelderland (1.27km)  -  Waan jezelf in exotische oorden in het Millinger Theetuin. Midden tussen de prachtige bloemen en planten geniet je hier van een heerlijke high tea of lunch.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Ga op avontuur en verover het verborgen Fort Pannerden

doornenburg, Gelderland (2.38km)  -  Ontdek het gigantische (en half verscholen) bouwwerk Fort Pannerden. Puzzel je bijvoorbeeld een weg door het fort met de spannende reallife game Elements. Handig: voor passerende fietsers en wandelaars zijn delen van het fort gratis te bezoeken.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Actie: Bestel snel je tickets

Hotel Millingen

millingen aan de rijn, Gelderland (2.7km)  -  Bij Hotel Millingen kunnen bezoekers niet alleen vergaderen en slapen, maar ook lekker eten, een cocktail drinken en genieten van live muziek.

elke dag geopend 

Oorlogsmuseum Niemandsland - De Betuwe 1939-1945

gendt, Gelderland (2.95km)  -  Oorlogsmuseum Niemandsland vertelt het onbekende verhaal over de Tweede Wereldoorlog in de Betuwe.

open op maandag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Natuurgebied De Gelderse Poort

millingen aan de rijn, Gelderland (3.31km)  -  Water speelt een belangrijke rol in De Gelderse Poort. Maak een wandeling of een mooie fietstocht in dit natuurschoon.

elke dag geopend 

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (3.44km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Wylerbergmeer

beek-ubbergen, Gelderland (5.45km)  -  In het heuvelachtige landschap van Het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer. Hier waant de bezoeker zich in het buitenland! Een echt dagje uit.

elke dag geopend 

Kunstkring Het Gelders Eiland

aerdt, Gelderland (6.17km)  -  Kunstkring Het Gelders Eiland organiseert elk jaar vijf exposities in het Kerkje van Aerdt. In het oeroude kerkje worden ook concerten opgevoerd.

open op zondag 

Pluktuin Pluk!

haalderen, Gelderland (6.3km)  -  Ieder voorjaar en zomer kleurt Pluktuin Pluk! uitbundig door de grote variatie aan bloemen. Wie die mooie kleuren in huis wil halen, kan zelf een boeket plukken tegen een vergoeding. Voor wie wil leren hoe je een mooi boeket samenstelt geeft de...

vandaag nog gesloten, geopend 3 juli t/m 25 september, van 10:00 uur tot 12:00 uur 

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

berg en dal, Gelderland (6.56km)  -  De groen-roodgeblokte kleedjes op tafel en de antieke sfeer maken pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg tot een klein museum, met oer-Hollandse pannenkoeken!

's maandags gesloten 

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (6.59km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kabouterroute langs de Kabouterboom

beek-ubbergen, Gelderland (6.75km)  -  De Kabouterboom is al bijna vijfhonderd jaar oud. Het is de allerdikste boom van Nederland en te vinden in het Kabouterbos. Zouden er kabouters in wonen? Zoek het uit tijdens de Kabouterroute!

elke dag geopend 

Anderhalf uur genieten van een vaartocht over de Rijn

lobith, Gelderland (6.82km)  -  Maak een prachtige rondvaart op de Rijn vanaf het Gelderse plaatsje Tolkamer. Geniet elk seizoen van de beeldschone omgeving en neem bijvoorbeeld de fiets mee, voor een sportieve afsluiting.

elke dag geopend 

Rondvaarten op de Rijn

lobith, Gelderland (6.82km)  -  Met de hele familie het water op? Dat kan met het rondvaartarrangement van Rederij Witjes. Geniet van de prachtige omgeving en heerlijke hapjes en drankjes.

elke dag geopend 

Sterrenwacht Corona Borealis

zevenaar, Gelderland (7.37km)  -  In de sterrenwacht Corona Borealis organiseren vrijwilligers interessante lezingen en sterrenkijkavonden.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenrestaurant De Heksendans

berg en dal, Gelderland (7.53km)  -  Genieten van een prachtige groene omgeving en daarna heerlijke pannenkoeken eten: dat kan bij pannenkoekenrestaurant De Heksendans.

elke dag geopend 

Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen

berg en dal, Gelderland (7.54km)  -  Minibotsauto's, Harm's Kippenfarm en een achtbaan! Verken de leuke attracties van Park Tivoli, een amusementspark voor kinderen tot en met tien jaar.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (7.57km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

elke dag geopend 

Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar

zevenaar, Gelderland (8.44km)  -  Bij Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar kan worden genoten van een hapje en een drankje terwijl de film draait!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute door de Millingerwaard