1

Buitengoed de Panoven
Buitengoed de Panoven

Grenzend aan het rivierenlandschap van de Gelderse Poort ligt Buitengoed de Panoven, een bijzondere steenfabriek uit 1860 die helemaal bewaard is gebleven. Geniet hier van de huiselijke, authentieke sfeer van de oude dakpan- en baksteenfabriek.

Buitengoed De Panoven

Belevenissen

Maak bij Buitengoed De Panoven je eigen steen,volg een gids door de vuurgangen van de steenoven, maak een rit met de locomotief of leer boogschieten. Wat ook mogelijk is: ga met een meesterverteller mee het 1000 hectare natuurgebied in en luister naar spannende sagen en legenden in het adembenemende landschap van rivier, wielen, kolen dijken en klei.

De dag sluit je goed af met een hapje en een drankje rondom het kampvuur, waar de meesterverteller ook graag zijn verhalen vertelt over verdronken dorpen, dwaalgeesten, waterwolven en nog veel meer. Overnachten kan ook: kies voor een logde, groepsaccommodatie of comfortabele kamer.

Buitengoed de Panoven in Zevenaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, workshop, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.panoven.nl

Buitengoed de Panoven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-