Uitstapjes vlakbij Partycentrum Time Out

Museum van alles wa

gemert, Noord-Brabant (0.06km)  -  Wow, wat een boel 50cc crossmotoren en sportbromfietsen zijn er te zien in Museum van alles wa! Inclusief alles wat erbij hoort: van benzinepompen tot helmen.

Boerenbondsmuseum

gemert, Noord-Brabant (2.5km)  -  Het Boerenbondsmuseum in het Brabantse dorp Gemert laat zien hoe het boerenleven rond 1900 eruit zag. Een klein dorp is bijna compleet nagemaakt. Er zijn twee originele boerderijen, een zuivelfabriek op handkracht gedreven en machinale...

Christoffelhoeve

elsendorp, Noord-Brabant (4.49km)  -  Bij de Christoffelhoeve in Elsendorp kun je je de hele dag vermaken. Er is boerengolf, voetgolf, puzzelspeurtochten en nog veel meer te vinden.

Escaperoom Kamer 237

volkel, Noord-Brabant (9.29km)  -  Ontsnap uit een bizar hotel waarin je wel kunnen inchecken, maar niet kunt vertrekken. Kamer 237 is een escaperoom voor drie tot zeven personen. Zoek je iets voor twee? Speel dan De Conciërge en ontsnap aan de eigenaar van het hotel.

Jan Visser Museum

helmond, Noord-Brabant (9.32km)  -  Nieuwsgierig naar het leven van vroeger? Bezoek het Jan Visser Museum en ontdek alles over onder andere het boerenleven en het werk van een smid!

Openluchttheater Mariahout

mariahout, Noord-Brabant (9.89km)  -  Kom ook naar Mariahout en ontdek één van de mooiste natuurtheaters van Nederland! In het voorjaar en in de zomer zijn er volop voorstellingen die je zeker niet mag missen.

Indoorski Uden

volkel, Noord-Brabant (10.22km)  -  Skiën op je t-shirtje, dat kan bij Indoorski Uden. Oefen in de verwarmde hal met skiën op de rollerbaan. Zo ga je gerust de wintersportvakantie tegemoet.

Liever Buiten

deurne, Noord-Brabant (10.6km)  -  Iets actiefs doen, maar wel lekker in de frisse buitenlucht? Bij Liever Buiten Outdoor Recreatie in Deurne kun je terecht voor de leukste groepsactiviteiten.

Strike Paintball

wanroij, Noord-Brabant (10.79km)  -  Het speelterrein van Strike Paintball verandert in een waar slagveld. Gemaskerde personen met verfguns tijgeren als volleerde soldaten het bos door.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Partycentrum Time Out