Uitstapjes vlakbij Boathouse

Parasailing Nederland

harderwijk, Gelderland  -  Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en ga parasailen. Parasailing is 'zeilen met een parachute': je hangt hierbij aan een parachute die verbonden is aan een boot.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 14:00 uur tot 22:00 uur 

Golf4All Harderwijk

zeewolde, Flevoland (1.3km)  -  Een balletje slaan in een mooie omgeving? Golf4All Harderwijk ligt te wachten. Een uitdaging voor iedere golfer.

elke dag geopend 

Dolfinarium Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.51km)  -  Een dagje Dolfinarium Harderwijk is een spectaculaire beleving. Bezoekers genieten niet alleen van 'levende' shows, maar ontdekken zelf de onderwaterwereld.

gesloten, wacht op winteropening  26 december t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

StrandEiland

harderwijk, Gelderland (1.72km)  -  Dicht bij de oude binnenstad ligt het StrandEiland. Op dit Harderwijker stadsstrand is het op zonnige dagen genieten van het water en zand.

elke dag geopend 

Vischpoort

harderwijk, Gelderland (1.79km)  -  Van de vijf stadspoorten heeft Harderwijk er nog eentje over: de Vischpoort. Bewonder dit mooie gerestaureerde monument en stap de oude Hanzestad binnen.

elke dag geopend 

Gezellige en creatieve workshops bij Kreactief

harderwijk, Gelderland (1.83km)  -  Daal de trap af naar het atelier van Kreactief, te vinden in een 600 jaar oud pand in Harderwijk. Workshops mozaïek of bonbons maken, knutselen tijdens een kinderfeestje of servies beschilderen met een creatieve vrijgezel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)654 631 208 

Varen met een botter in Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.85km)  -  Stap op die robuuste Harderwijker botter en vaar over de Zuiderzee. De zilte lucht waait om je oren en de barbecue op het eiland wacht op hongerige magen.

elke dag geopend 

Botterloods & Vischafslag Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.88km)  -  Het visserijverleden van Harderwijk is nog springlevend bij de Vischafslag en in de Botterloods. Luister naar de verhalen en stap op een echte botter.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (1.89km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

elke dag geopend 

Grote Kerk Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.96km)  -  De Grote Kerk in Harderwijk doorstond brand en noodweer. Loop bij een bezoek aan de Gelderse stad ook eens binnen bij deze gotische kruisbasiliek.

gesloten, open van  27 april t/m 30 oktober, van 09:30 uur tot 17:30 uur 

Rondvaarten Veluvia

harderwijk, Gelderland (1.96km)  -  Veluvia biedt tochten over de Randmeren aan op een originele botter, een salonboot of een sloep. Ook voor evenementen en bedrijfsuitjes op maat kun je hier terecht!

's zondags gesloten 

Palingmuseum Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.97km)  -  Alles over de paling vind je in het Palingmuseum. Maar ook over de geschiedenis van de palingvangst en over de palingrokerij. Doe ook de palingrook-game. En: het is allemaal gratis!

's zondags gesloten 

Stadswandeling met Gilde Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.05km)  -  Wandel met een stadsgids van het Gilde door de historische stad Harderwijk. Voor groepen zijn er verschillende themawandelingen.

elke dag geopend 

Stedentrip Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.05km)  -  Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere uitstraling.

elke dag geopend 

Marius van Dokkum Museum

harderwijk, Gelderland (2.13km)  -  Bekijk het werk van kunstschilder Marius van Dokkum in het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk.

's maandags gesloten 

Hortuspark

harderwijk, Gelderland (2.14km)  -  Het Hortuspark in Harderwijk is een mooi groen park in de historische binnenstad, waar eens de studenten van de voormalige universiteit kennis vergaarden in de hortus.

elke dag geopend 

Stadsmuseum Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.16km)  -  In Stadsmuseum Harderwijk doorloop je de belangrijkste elementen uit de geschiedenis van de stad.

's maandags gesloten 

Cultuurhistorische rondleiding in Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.16km)  -  Harderwijk is een plaats met prachtige monumenten. Stichting Rondeel laat je graag de historie zien van deze mooie Gelderse stad. Je kunt de rondleiding naar smaak inrichten met een bezoek aan een museum of een hapje en drankje onderweg.

elke dag geopend 

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (2.18km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

elke dag geopend 

Kok Cinemaxx

harderwijk, Gelderland (2.72km)  -  Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boathouse