Uitstapjes vlakbij De Bijenkorf Amstelveen

Stadshart Amstelveen

amstelveen, Noord-Holland (0.08km)  -  Laad die tassen maar vol, in Stadshart Amstelveen ben je niet zomaar uitgeshopt! Tweehonderd winkels, cultuur en horeca zorgen voor een berg vermaak.

Bier proeven in Proeflokaal ANNA

amstelveen, Noord-Holland (0.88km)  -  De Naeckte brouwers: dat staat voor bieren gebrouwen met puur natuurlijke ingrediĆ«nten. En onder andere die bieren kun je proeven in Proeflokaal ANNA, terwijl je uitzicht hebt op de brouwerij zelf! Een hapje eten kan uiteraard ook.

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (1.8km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (2.1km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Workshop sieraden maken

amstelveen, Noord-Holland (2.13km)  -  Maak je eigen sieraad met een workshop sieraden maken van Charmed Jewels. Binnen een paar uur heb je je eigen creatie van zilverklei gemaakt, onder begeleiding van een expert.

Rolstoeldansen

amstelveen, Noord-Holland (2.19km)  -  Een lichamelijk beperking is geen beperking om te dansen! Stichting Rolstoeldansen Nederland maakt deze recreatieve activiteit mogelijk voor gehandicapten en niet-gehandicapten waarbij muziek en beweging een belangrijke rol speelt.

Pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht

amsterdam, Noord-Holland (3km)  -  Midden in het Amsterdamse bos ligt pannenkoekenhuis Meerzicht. Net buiten de stad is het hier genieten van de rust en de natuur. Na een lange wandeling door het bos, smaken de rijk belegde pannenkoeken extra lekker.

Museum Amstelland

ouderkerk aan de amstel, Noord-Holland (3.03km)  -  Ontdek de geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel in Museum Amstelland. Bijzonder: het museum is gevestigd in vier oude diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Amsterdamse Bostheater

amstelveen, Noord-Holland (3.05km)  -  Het Amsterdamse Bostheater heeft ieder jaar weer een zomers programma vol muziek en theater. Dit openluchttheater ligt midden in het Amsterdamse Bos. Toeschouwers mogen op de tribune picknicken. Uitgebreider dineren kan in restaurant Arriba.

Skischool Amstelveen

aalsmeer, Noord-Holland (3.05km)  -  Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiĆ«n. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

Amstelsport

amsterdam, Noord-Holland (3.78km)  -  Lekker sporten in de buitenlucht, maar toch dicht bij de stad? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de ideale gelegenheid.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bijenkorf Amstelveen