Uitstapjes vlakbij Zwembad Den Ekkerman

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (1.29km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Zoo Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant (3.5km)  -  In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren van over de hele wereld. Ga op bezoek in dit voormalig papegaaienpark, vol kleurrijke vogels, leuke apen, fluffy alpaca's en meer bijzondere dieren.

Klimrijk Brabant

veldhoven, Noord-Brabant (4.09km)  -  Klauter als een echte Tarzan of Jane door de Nederlandse bossen in Klimrijk Brabant. Daag jezelf uit in dit ecologische klimbos of ontsnap uit de escape room.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (4.35km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

De Ontdekfabriek

eindhoven, Noord-Brabant (4.79km)  -  Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (4.89km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (5.04km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (5.17km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Den Ekkerman