Uitstapjes vlakbij Boerendoolhof Leimuiden

Museum Oud Alkemade

oude wetering, Zuid-Holland (1.97km)  -  Stichting Oud Alkemade vertelt de geschiedenis van Alkemade aan de hand van oude foto's, videobeelden, stambomen en archiefdocumenten.

Zwembad De Tweesprong

roelofarendsveen, Zuid-Holland (2.18km)  -  Recreatief zwemmen, baantjes trekken of aquasporten, het kan in Zwembad de Tweesprong. Bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Atelier Ada Gons Goosen

bilderdam, Zuid-Holland (3.77km)  -  Geniet van de leuke, eigenwijze en mooie dierenportretten van kunstenares Ada Gons Goosen. Haar kunstwerken hangen in haar eigen atelier dat is gevestigd in een monumentaal wit pand. Naast dieren schildert ze af en toe portretten van mensen.

Escape Rooms Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (5.49km)  -  Bij Escape Rooms Ter Aar heb je keuze uit acht spannende escape rooms of escapetochten. Breek je hoofd over pittige raadsels en ontsnap uit één van de mooi ingerichte themakamers.

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (5.52km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (5.65km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (6.18km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Landgoed De Olmenhorst: biologische boomgaarden

lisserbroek, Noord-Holland (6.99km)  -  Landgoed De Olmenhorst is niet alleen een fruitteeltbedrijf. Het rustieke landgoed biedt ruimte voor de fanatieke wandelaars of picknickers. Genieten van een high tea of zelf biologisch fruit komen plukken, het is allemaal mogelijk.

Winkelcentrum Herenhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.02km)  -  Winkelcentrum De Herenhof is al sinds 1988 een vaste stek voor veel inwoners van Alphen aan den Rijn. Het aanbod varieert van modewinkels tot eetgelegenheden. Hier heb je alles bij de hand.

Scoor een goal-in-one bij Midget Voetgolf!

nieuw-vennep, Noord-Holland (7.19km)  -  Speel voetgolf op een overdekte midgetgolfbaan bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep. De golfclubs en golfballetjes zijn hier ingeruild voor een voet en een voetbal. Scoor jij de meeste goals van je familie of vrienden?

Varen door het Groene Hart - Sloepverhuur

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.26km)  -  Geen vaarbewijs, maar toch genieten van een dagje op het water? Huur dan een sloep bij Groene Hart Sloepverhuur en vaar naar de Kagerplassen, Leiden of Alphen aan den Rijn. In het Groene Hart kun je alle kanten op.

Groepsuitjes met El Thoro

buitenkaag, Noord-Holland (7.4km)  -  El Thoro heeft het hele jaar door leuke activiteiten voor groepen en gezinnen, waaronder veel leuke spellen en activiteiten aan het strand of in het water.

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.6km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45

aalsmeerderbrug, Noord-Holland (7.6km)  -  CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45 vertelt het verhaal van de op Nederlands grondgebied neergestorte gevechtsvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk restanten van de vliegtuigen en persoonlijke bezittingen van de piloten,...

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.98km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Kinderboerderij Zegersloot

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (8.08km)  -  De Stichting Alphense kinderboerderijen brengt jong en oud in contact met dieren. Met feesten, shows en wedstrijden brengt de stichting de dieren dichterbij.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (8.17km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerendoolhof Leimuiden