Meer lezen over Hortus botanicus Haren

Dit zijn de meest Instagrammable hotspots van Nederland

landelijk  -  Op Instagram komen foto's van de meest fotogenieke oorden voorbij. Maar ook hier zijn genoeg leuke plekjes om mooie kiekjes voor je Instagram te maken! Houd je telefoon in de aanslag: dit zijn de meest Instagrammable hotspots van Nederland.

Bezoek het China Light Festival

archief haren, Groningen  -  Waan je in het Verre Oosten met de prachtige Chinese lichtshow bij Hortus in Haren. Het festival duurt nog tot eind januari.

Dagje Groningen in de herfst

archief groningen, Groningen  -  Beklim de Martinitoren, bezoek het vernieuwde Groninger Museum of blijf een hapje eten. Er gaat niets boven Groningen, toch?

Hortus Haren klaar met reeën

archief haren, Groningen  -  Vijf reeën deden zich maandenlang te goed aan de planten in de Hortus Haren. Nu zijn de dieren eindelijk verdwenen.

Reuzenlelie Hortus Haren bloeit toch

archief haren, Groningen  -  Bloeit 'ie wel of bloeit 'ie niet? De reuzenlelie in Hortus Haren hield bezoekers voor de gek. Dinsdagochtend bloeide hij alsnog.

Chinese dino's in Haren

archief haren, Groningen  -  Dinosauriërs die miljoenen jaren geleden in China geleefd zouden hebben, zijn te zien in de botanische tuinen van Hortus in Haren.