Grebbelinie Bezoekerscentrum: arrangementen.

Arrangementen Grebbelinie Bezoekerscentrum

Bekijk de activiteiten van Grebbelinie Bezoekerscentrum. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Vergaderen op het Fort aan de Buursteeg Renswoude »

Renswoude Amersfoort
Het Grebbelinie Bezoekerscentrum beschikt over 6 sfeervolle ruimtes die u kunt huren. Ze zijn geschikt voor feesten, recepties, vergaderen, trainingen, workshops, films, lezingen, enz. 


U kunt uw programma ook aanvullen met een bezoek aan de expositie over de Grebbelinie of een rondleiding over het Fort aan de Buursteeg. 


Wilt u daarnaast ook genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan kunt u terecht bij restaurant Grebbelounge.

Rondleiding over het Fort aan de Buursteeg Renswoude »

Renswoude Amersfoort
Op aanvraag neemt n van onze gidsen u mee over het fort voor een rondleiding. Vul online het contactformulier in met uw aanvraag, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


In het Grebbelinie Bezoekerscentrum duik je in de geschiedenis van n van de grote waterlinies van Nederland: de Grebbelinie. Deze slinger van forten en liniedijken tussen Rhenen en Spakenburg beschermde ons land meer dan tweehonderd jaar. De houten soldaten die hier op vier cruciale momenten in de vaderlandse geschiedenis de linie verdedigden, vertellen je hun verhaal in de interactieve expositie. 


Expositie over de Grebbelinie Renswoude »

Renswoude Amersfoort In het Grebbelinie Bezoekerscentrum duik je in de geschiedenis van n van de grote waterlinies van Nederland: de Grebbelinie. Deze slinger van forten en liniedijken tussen Rhenen en Spakenburg beschermde ons land meer dan tweehonderd jaar. De houten soldaten die hier op vier cruciale momenten in de vaderlandse geschiedenis de linie verdedigden, vertellen je hun verhaal in de interactieve expositie. 

Een bezoek aan de expositie gaat nog meer leven tijdens een rondleiding over het fort met n van onze gidsen. Kijk op onze website voor meer informatie.

Het Dappere Soldaatje Renswoude »

Renswoude Amersfoort
De Acht Houten Soldaten van het Fort aan de Buursteeg vinden hun fort de mooiste plek die ze kennen. Je kunt er leren over de Grebbelinie, dieren zien, voetballen, vuurtjes maken, mooie bomen zien en nog veel meer. De acht soldaten zoeken versterking. Doorloop de trainingen van het fortepad en wordt ook dappere soldaat van het fort!

Op het Fort is een route uitgezet langs tien soldatenpaaltjes. Bij elk paaltje hoort een opdracht. Als je alle opdrachten met succes hebt uitgevoerd, komt je naam in het Dappere Soldatenboek van het Fort aan de Buursteeg. 

De trainingstas haal je op bij de balie van het bezoekerscentrum. Dat kan elke dag tussen 10:00 en 17:00.

Voor groepen kinderen van 3 tot 9 jaar. Ouders/oppas en andere begeleiders mogen ook meedoen.


arrangement toevoegen