GeoFort: arrangementen.

Arrangementen GeoFort: spannende speurtochten en doolhoven

Bekijk de activiteiten van GeoFort: spannende speurtochten en doolhoven. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Trouwen op GeoFort »

12-12-18 - 31-12-19 Jullie onvergetelijke trouwdag op een locatieElkaar het ja-woord geven op een unieke locatie midden in de natuur? Een receptie in onze prachtig ingerichte 3D restaurant, een diner aan lange tafels op het glooiende fortterein in de schitterende zon en tenslotte het feest in de karakteristieke romantische verlichte kazernestraat?GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale huwelijksdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie huwelijksdag een hoogtepunt wordt.De ambiance van de unieke locatie, in combinatie met heerlijk eten en drinken en ons gastvrije team, maakt jullie huwelijk tot een sprookjeshuwelijk!GeoFort is uitermate geschikt voor de viering van jullie huwelijksdag. Voor een klein of een groot gezelschap en voor elk budget. Wij maken graag een voorstel passend bij jullie wensen. Ook kunnen wij jullie adviseren over bloemdecoratie, bruidstaarten, foto- en videografen en muzikale omlijsting. Wij bieden mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 200 personen. Onze eigen Event Manager

GeoExperience op GeoFort »

01-01-19 - 31-12-19 Bij het spannende forteiland GeoFort, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, draait alles om de aarde. In het interactieve science center leer je spelenderwijs van alles over themas als big data, geo-design en klimaat.

Sterrenkijkavonden op GeoFort »

26-01-18 - 31-12-19 Ooit weleens de kraters op de maan willen zien, de ringen van de planeet Saturnus of Jupiter met zijn maantjes? Kom op de laatste vrijdag van de maand naar GeoFort en doe mee aan een van onze sterrenkijkavonden... leuk voor het hele gezin!In een gevarieerd avondvullend programma nemen we je mee op reis door het heelal. We laten je de oneindigheid van ons universum ervaren door vanuit GeoFort uit te zoomen tot aan de grenzen van het heelal. Met behulp van een planetariumprogramma geven we informatie over de actuele sterrenhemel. Ons forteiland heeft rondom een vrij uitzicht en ligt in een landelijk gebied met weinig lichtvervuiling een uitstekende sterrenkijklocatie, dus! Bij helder weer kan je met onze 250mm Dobsontelescoop de sterrenhemel verkennen. We laten je daarnaast zien hoe makkelijk en leuk het is om met behulp van een app op je smartphone objecten aan de hemel te herkennen. Uiteraard vertellen we ook over hoe de sterrenhemel vroeger werd gebruikt voor navigatie op zee. Want plaatsbepaling daar draait het bij GeoFort om! We sluiten de avond af bij ons kampvuur, waar je onder het genot van een warme chocolademelk nog allerlei vragen kunt stellen.

arrangement toevoegen