Fort Resort Beemster: arrangementen.

Arrangementen Fort Resort Beemster

Bekijk de activiteiten van Fort Resort Beemster. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Bijzonder overnachten, wellnessen & culinair Zuidoostbeemster »

23-12-19 - 31-12-20
Het hotel dat in Fort Resort Beemster gevestigd is heeft een bijzonder verhaal. Vroeger verdedigden de soldaten hier de Noord-Hollandse Beemsterpolder en sliepen ze in de lokalen met alle manschappen. Nu zijn de lokalen omgetoverd door interieurdesigner Osiris Hertman tot tien luxe kamers, twee suites en vier mooie luxe kamers in de fortwachterswoning. Alle kamers hebben prachtig uitzicht over de Fort gracht. Na een bezoek aan de Spa & Wellness loopt u na uw saunabezoek zo door in uw badjas naar een van de luxe kamers & suites. In het Poterne restaurant geniet u van een (h)eerlijk ontbijt. Fort Resort Beemster bevindt zich op slechts twintig minuten van Amsterdam.
Fort Resort Beemster is het eerste hotel in Nederland dat CO2 neutraal is.
Geen minibars of koffie-automaten: verse Pavin koffie brengen wij graag bij u op de kamer. Warmte: verkregen via de rest-warmte van de saunas. Regenwater: wordt gezuiverd op het fortdak en hergebruikt! Heel eco-chic.

Trouwfeest met bruidsuite en wellness Zuidoostbeemster »

01-12-19 - 31-12-20 Trouwen in een fort dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Hoe bijzonder is dat? Het kan bij Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster, vlakbij Purmerend. Je kunt zowel officieel trouwen binnenin het fort, maar ook op het loungeterras met prachtig uitzicht over de grasduinen. Op deze twee plekken kun je terecht voor borrel, diner en feest tot 200 gasten. Ga je voor chic in de Fortzaal met een gastronomisch zes gangendiner, of houd je meer van een relaxte sfeer op het loungeterras met een loungy fortgrill of een streetfood buffet vanuit de hangmat? Natuurlijk blijven jullie ook slapen in de bruidssuite van Fort Resort Beemster om de day after heerlijk bij te komen in de geweldige Spa & Wellness. Jullie gasten kunnen uiteraard ook overnachten in het resort. Zelfs over de kids hoef je je geen zorgen te maken want zij kunnen lekker hun gang gaan in de speeltuin van deze top trouwlocatie, ideaal! Het team van Fort Resort Beemster is bekend met meerdere bruiloftleveranciers en kan daarnaast ook andere benodigdheden regelen voor jullie big day. Van suggesties voor de muziek tot het regelen van taxis voor jullie gasten.

Voor meer informatie www.fortresortbeemster.nl of bel naar 0299 682 200

De locatie voor uw vergadering & meer Zuidoostbeemster »

20-12-18 - 31-12-20

Fort Resort Beemster is door de unieke ambiance en gastvrijheid, de eco-chique locatie voor al uw vergadering(en), conferentie(s) & meer. 
De Fort zaal bied ruimte aan 20-200 gasten en de private dining en de wine room zijn uitermate geschikt voor een bijeenkomst in kleinere kring. 
Allen voorzien van benodigde audio-visuele apparatuur. Bij mooi weer is het genieten op het lounge terras omringd door grasdijken, compleet met buiten bar & keuken, tent, hangmatten en loungebanken.

U bent van harte welkom om de sfeer te ervaren en de mogelijkheden te bespreken, stuur een e-mail naar: banqueting@fortresortbeemster.nl

Wellness, kinderen hebben de toekomst Zuidoostbeemster »

01-01-19 - 01-01-21
Kinderen hebben de toekomst in de wereld van Wellness bij Fort Resort Beemster.
Kinderen hebben de toekomst. Daarom wil Fort Resort Beemster ook de kleintjes alvast kennis laten maken met de wereld van Wellness. Warm water, stomen, saunas en een speciale opgieting voor kinderen. Wellness is goed voor groot en klein ook kinderen kunnen nu ervaren hoe goed wellness kan zijn. Kinderen vanaf 6 jaar met zwemdiploma zijn op de familie ochtend(ongekleed) op elke laatste zondag van de maand van harte welkom om samen met papa & mama te komen wellnessen. De eerste familie ochtend is op 24 april. (m.u.v. oktober en december)
Komen jullie ook genieten met de kids?
Elke laatste zondag van de maand, 24 april is de eerste familie ochtend van 9:00 uur tot 12:00 uur. Tot 11:00 uur exclusief voor families. Vanaf 11:00 uur alle wellnessliefhebbers welkom.
Voor meer informatie www.fortresortbeemster.nl

Diner & Overnachting Zuidoostbeemster »

06-05-20 - 31-12-20
Sinds 5 mei is het hotel en restaurant van Fort Resort Beemster weer open voor gasten die willen genieten van de unieke Beemster en een culinaire avond en blijf daarna heerlijk overnachten. Het Poterne restaurant is exclusief geopend voor onze hotelgasten. 

Tot nader order is onze Spa & Wellness helaas nog gesloten. 

Bij Fort Resort Beemster is het veilig, vriendelijk en comfortabel. 
Fort Resort Beemster is een kleinschalig hotel en daarom is het goed mogelijk om anderhalve meter afstand te waarborgen en toch onze vertrouwde service te kunnen leveren. 

Ze houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM en zien er streng op toe dat het nooit druk wordt.
Overnachten op Klein Bali in de Beemster Zuidoostbeemster »

13-05-20 - 01-09-20
Toch naar Bali? Dat kan in De Beemster!

Vanaf 15 mei kun je eiland Klein Bali afhuren voor een exclusief verblijf.
Overnacht in een handgemaakt bed voor de openhaard in de shala, kijk naar de sterren vanuit de warm water bron, neem een verkoelende buitendouche en geniet van exclusiviteit onder het genot van een fles heerlijke bubbels.

Inchecken 14.00 uur 18:00  uitchecken 11.00 uur
Inclusief een verwenontbijt in het Poterne restaurant
Buitendouche
Een gastronomisch 5 gangen verrassings-diner & glas Prosecco
Beemster verwenpakketje bij uitchecken
Prijzen o.b.v. twee personen n nacht
Arrangement kunnen niet worden gewijzigd, wel worden aangevuld
Dit arrangement is alleen via de email (info@fortresortbeemster.nl) of telefonisch (0299-682200) te reserveren.arrangement toevoegen